ForLife

ForLife - Lækkert udstyr i høj kvalitet og glade farver

Trænger dit tebord til at peppes op? NORU forhandler en række skønne tekander og tekopper i høj kvalitet og i mange glade farver fra det californiske firma ForLife!

ForLife

ForLife er en amerikansk virksomhed med base i Californien i det vestlige USA. Firmaet blev grundlagt af keramisk designer og entreprenør Masa Fujii i 1994 og har et sortiment, der omfatter de smukkeste tepotter, kaffekander, stempelkander, te- og kaffekrus og meget andet udstyr til kaffe- og tebrygning og servering. Produkterne kommer i smukke og glade farver samt i mere diskrete og elegante toner. Kort sagt: Firmaet laver noget for enhver smag!

Filosofien bag

Filosofien bag ForLife er at designe, udvikle og skabe produkter, der er enkle, smukke og funktionelle på samme tid - og som ikke mindst kan holde livet ud! Produkterne skal give mening, og de skal være anvendelige i almindelig daglig husholdning. Og produkterne skal ikke bare være af så god kvalitet, at de i princippet kan holde en livstid, men de skal også kunne bevare det smukke udseende, selvom de udsættes for almindelig slid og brug.

Produktsikkerhed

ForLife tager produktsikkerhed meget alvorligt, og firmaet udviser stor omhyggelighed i udvælgelsen af giftfri produktmaterialer. Alle materialer, der anvendes til ForLife produkter, lever op til såvel de strenge amerikanske FDA (Food and Drug Administration) standarder som til California Proposition 65, der er en californisk lov til beskyttelse af borgere mod udsættelse for giftige stoffer og kemikalier.

 

Lækre produkter i gode farver 

NORU forhandler de kønneste små Stump tekander, Curve tekander, Curve tekopper, tebrevsbakker og Dew kander og kopper fra ForLife i et stort udvalg af både muntre og blide farver. 

 • Stump tekande
  Denne tekande, der passer perfekt til 1-2 personer, har fasthængslet låg og rummer 53 cl. friskbrygget te. Den er stabelbar, hvilket er smart, hvis man har flere af disse kander - så behøver de ikke at fylder unødigt på køkkenbordet eller i skabet. 

 • Curve tekande
  Curve tekanden
  er perfekt til gæster og til den helt store tedrikker. Den har den genkendelige smukke runde form, er med løst låg og kan rumme hele 1,3 liter skøn te.

 • Curve tekop
  Curve tekoppen kan rumme 45 cl. te. Den har et smart løst låg, som efter brygning af teen kan anvendes som holder til tesien.

 • Tebrevsbakke
  ForLifes tebrevsbakke er en lille smart ting, som løser problemet med, hvor man skal gøre af det brugte tebrev. Her er tale om en fin lille “tallerken” af keramik, og den fås i fem flotte farver.

 • Dew tekander og -kopper
  Dew-serien omfatter smukke keramik-kopper og -kander, der fås i forskellige skønne og blide pastelfarver. Tekanderne rummer 1,1 liter te, og kopperne rummer 30 cl. De forskellige kopper og kander kan med held mixes på kryds og tværs af de fine pastelfarver.

ForLifes kander og kopper er yderst rengøringsvenlige og kan fint vaskes op i opvaskemaskine. Alligevel kan det - som i de fleste tekander og kopper - forekomme, at der kommer aflejringer af garvesyre fra teen, som ikke så let går af i vask. Disse kan dog nemt fjernes med lidt bagepulver og varmt vand.

ForLife kopperne og kanderne er med deres smukke udseende med til at pifte ethvert veldækket tebord op. Måske hver gæst skal have sin egen lille tekande på bordet? Eller måske hvert familiemedlem skal have sin egen Curve tekop i hans eller hendes yndlingsfarve?