Paris Hobnail Kande i rosa 2 liter fra Anna Von Lipa

Paris Hobnail Kande - rosa (2L)

Anna von Lipa
91-105-04

En smuk rosa mundblæst krystalglas kande fra Anna von Lipa. Paris Hobnail kanden har fået det flotte pindsvin look og kan indeholde 2 liter. En populær kande der pynter i langt de fleste hjem. 

Er kanden udsolgt, og kunne du godt tænke dig at få fingrene i dennne smukke glas kande - så skriv endelig til info@noru.dk.

Kanden er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud kande for kande, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på kandens unika og at den er mundblæst.

Beskrivelse

Paris Hobnail Kanden fra Anna von Lipa, er en elegant rosa-farvet krystalkande med det flotte hobnail-mønster som giver det dens pindsvin-look. En populær kande, som er mundblæst og 100% håndlavet af specialister. Kanden er lavet i genanvendt glas og kan rumme 2 liter.

Da kanden er mundblæst er hvert kande unikt. Derfor vil farverne falde forskelligt ud kande for kande, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Kanden blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene. Dette kendetegner blot, at kanden er håndlavet. Luftbobler i glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalkanden er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og dermed kan bruges som hældekande.

Info om kanden
Højde: 23 cm
Diameter: 15,5 cm
Indhold: 2 liter
Farve: Rosa

Anna von Lipas Paris serie er produceret i Böhemia i Tjekkiet, af krystal-eksperter. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Krystalkanden fra Anna von Lipa er rigtig flot at sætte sammen med hendes mange forskellige glas på tværs af farver. Du finder hele vores sortiment fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
2 liter
Farve
Lyserød

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)