Red Onion Marmelade fra Stokes, er et fantastisk smagfuldt rødløgsrelish, som du kan bruge til rigtig mange retter. Red Onion Marmelade er lavet på blandt andet rødløg, en sort sirup og balsamicoeddike fra Moderne i Italien, hvilke giver den en fantastisk smag. Smagsnuancerne gør den perfekt til dt salte køkken og her er det stort set kun. fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge dette lækre produkt til.
Red Onion Marmelade er vegansk, så du kan nemt lave lækre veganske retter med den!
Brug det som smørepålæg i sandwich, eller burgeren, her kan vi klart anbefale den - mums. Derudover passer den helt vildt godt til pålæg, pizza, ostebordet og dine mange forskellige kødretter. Du kan også lave lækre, klæbrige chutney-ost-toast! Også perfekt til at lave din egen lækre rødløgsmos ved at tilføje en generøs skefuld eller to af Stokes Red Onion Marmelade til din kartoffelmos.
Stokes Red Onion Marmelade har vundet en Great Taste, og her sagde dommerne "Et smart twist på et klassisk krydderi. Gode bløde løg og balancen mellem balsamico og sirup kunne dommerne rigtig godt lide.”
Så hvis du ikke allerede har Red Onion Marmelade derhjemme, kan den klart anbefales. at have stående i dit salte køkken.
Ingredienser
Rødløg (50%), sukker og sukkerrørsmelasse(30%), balsamicoeddike fra Modena (10%) (rødvinseddike, vindruemost), rødvinseddike, sort sirup (1%), havsalt, sorbinsyre (koserveringsmiddel), krydderi.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi: 992 KJ/234 Kcal
Protein: 0,9 g
Kulhydrater: 55 g
Heraf sukkerarter: 54 g
Fedt: 0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kostfibre: 1,7 g
Salt: 0,26 g
Opskrift på Stokes 'Vegan ‘This Isn’t Bacon’ & Sticky Red Onion Pizza'
1 pakke vegansk bacon 1 vegansk pizzadej
50 g tomatpuré 30 g soltørrede tomater
40 g vegansk ost En lille bundt rucola
3-5 ristede røde peberfrugter RED ONION MARMALADE
Fremagangsmåde
Start med at forvarme din ovn til 200°C, og steg 2-3 af de veganske baconudskæringer efter anvisningen på pakken.
Rul pizzabunden ud på en stor bageplade. Du kan enten lave din egen veganske pizzadej eller købe færdiglavet dej. Når den er rullet ud, kan du bruge bagsiden af en ske til at fordele tomatpuréen jævnt over bunden og fordele skiver af plantebaseret bacon, skåret rød peberfrugt, soltørrede tomater, vegansk ost og små klatter af vores rødløgsmarmelade fordelt over pizza.
Bag indtil osten er smeltet og bunden er sprød (ca. 10 minutter).
Når den er kogt, serveres med lidt rucola blandet i lidt olivenolie.
Som altid, nyd det!
Bedømmelse Anmeldelser (0)