Big Farm Boys

Med produkter fra Big Farm Boys får du rigtig god kvalitet og helt fantastisk smag! Hos NORU kan du smage, hvad vi mener, når du erhverver dig en af de herlige spiritusser fra Big Farm Boys. Hos Big Farm Boys ved man nemlig, hvad god smag handler om, og hos NORU kan vi tilbyde dejlig rom og flere forskellige slags fantastisk gin fra den lille jyske virksomhed.

Høj kvalitet og ypperlig smag

Bag navnet Big Farm Boys, finder man fire gourmet-glade gutter fra Vejle-området, der i 2017 besluttede at lade deres fælles interesse for lækre delikatesser og sublim mad og drikke udmønte sig i et tiltag, som nu også kommer os andre til gode: Virksomheden Big Farm Boys, der står bag en række helt fantastiske produkter, der alle er kendetegnet af høj kvalitet og ypperlig smag!

Med udgangspunkt i den let tilpassede talemåde “den korteste vej mellem to mennesker er god mad og et smil” har man i Big Farm Boys sat sig det mål i samarbejde med lokale at fremstille autentisk mad og fødevarer, der hylder god smag og mangfoldighed.

Big Farm Boys hos NORU

Hos NORU er vi vilde med fantastisk rom og lækker gin - så er det sagt! Og dét får man hos Big Farm Boys! Derfor er vi lykkelige for at kunne tilbyde vores søde kunder nogle fantastiske produkter fra Big Farm Boys - blandt andet disse:

  • BFB Rum Anejo XO 70cl., 40% En virkelig skøn bronzegylden rom, som er lagret i 15 år, er fantastisk blød og glat i munden og har en intens aroma med delikate smagsnoter af rosin, mandel og frugt. En herlig rom, som er perfekt til gode cocktails og måske endda om muligt endnu bedre i sin helt rene form - blot skænket med rund hånd i lækre rom- eller cognacglas og nydt til en god kop kaffe eller som ledsager til god hjemmelavet kage eller dessert.
  • BFB Strawberry Gin, 70 cl., 37,5% Fantastisk delikat gin med skønne smagsnoter af friskplukkede jordbær og en fuldstændig vidunderlig lyserød farve. Med denne dejlige jordbærgin får du den perfekte hovedrolleindehaver til mange af sommerens allerbedste cocktails, men faktisk har denne gin også i sig selv så skøn en smag, at den også sagtens kan drikkes alene og blot med en stor isterning og et par jordbær som eneste ledsagere i glasset. Prøv den!
  • BFB Grand Botanical Gin, 70 cl. En skønt krydret gin med et pift af citrus og en virkelig velafbalanceret smag. Denne helt fantastiske gin er lavet på friske smagsrige urter af absolut førsteklasses kvalitet. Gin’en er blevet til i Spanien, er tripple-destilleret og har en intens og alligevel blød og rund smag fra de urter, den er lavet på. Drik den gerne på helt klassisk manér med tonicvand eller med koncentreret sødet limesaft og isterninger.