Kafferisteriet Dinluksus

Dinluksus - gourmetkaffe til fair priser

Flere og flere sætter i dagligdagen pris på ordentlig, friskristet og friskkværnet kaffe af god kvalitet. Dét får man med gourmet-kaffe fra kafferisteriet Dinluksus! Hos NORU kan vi tilbyde en lang række af de allerbedste kaffer fra Dinluksus - og hvis du er en kvalitetsbevidst kaffedrikker, vil vi klart anbefale, at du prøver disse. Her får du ægte gourmet-kaffe til yderst fair priser.

Om Dinluksus

Kafferisteriet Dinluksus er grundlagt i 2015 og drevet med stort engagement af Kenneth, som man med rette - og stor respekt - kan kalde en ægte og passioneret kaffenørd. Kenneth lever og ånder for god kvalitetskaffe, og for ham er kaffe ikke bare kaffe. Forskellige kaffer har lige så forskellige smagsnoter, og Kenneth ved om nogen, at der er himmelvid forskel på, hvilke kaffer, der egner sig bedst på forskellige tidspunkter af dagen. Eksempelvis foretrækker mange en kaffe med stor fylde om morgenen og en lidt mildere kaffe op ad dagen - og da meget gerne en med frugtige smagsnoter.

Dinluksus bliver drevet fra en familieejet gård i den lille landsby Skåstrup, der ligger på Fyn. Her sælges kaffen også direkte ud af risteriet, til de der bor eller opholder sig i nærheden og i øvrigt husker selv at medbringe noget at have kaffen i. Desuden har Dinluksus en fysisk kaffeshop i Ølstykke, hvor pakkeriet også foregår. Og nu kan du altså også erhverve dig den fantastiske kaffe, som er pakket i lækre bæredygtigt producerede kaffeposer, her på NORUs webshop!

Rainforest Alliance kaffe

Hos Dinluksus vægter man bæredygtighed meget højt, og man foretrækker til hver en tid råvarer, der er Rainforest Alliance certificerede. Rainforest Alliance er en non-profit miljøorganisation, og med certifikater derfra er der garanti for, at producenterne tager vare på miljøet, medvirker til skabelse og vedligeholdelse af bæredygtige økosystemer og at de sikrer medarbejderne ordentlige forhold. Rainforest Alliance certificerede kaffeproducenter modtager blandt andet undervisning i, hvordan man skaber sunde økosystemer, genplanter træer og andre planter etc., og rent økonomisk får farmerne generelt et større udbytte og et større afkast for salget af kaffebønnerne. 

Produkterne

Kafferne fra Dinluksus kan med rette kaldes gourmet-kaffer! De er så delikate i smagen, at det føles som den rene luksus, når de indtages. Priserne er til gengæld yderst fair for kaffe af netop denne kaliber - og det er noget af det, som meget kvalitetsbevidste kunder også sætter pris på!

Hos NORU kan du få følgende fantastiske hele kaffebønner fra Dinluksus - de egner sig alle til filter- og stempelkandekaffe, men har derudover hver især helt særlige egenskaber:

 • Lady Blend - En fyldig og skøn kaffe med en dyb og intens smag. 

 • Brasilien Rainforest - En klassisk kaffe, som er rund, delikat og fyldig i smagen. 

 • Guatemala Rainforest - En blød kaffe, som er afrundet i smagen og som har fine smagsnoter af chokolade og bær. Kaffen er - som mange af de andre kaffer fra Dinluksus - Rainforest Alliance certificeret.

 • Nicaragua Rainforest - En super lækker økologisk kaffe med fine smagsnoter af chokolade, kakao og aprikos.

 • Uganda, AA - En herligt fyldig kaffe med skønne noter af chokolade, pære og blomster.

 • Supremo Blend - En vidunderligt klassisk, rund og mild kaffe med et lækkert pift af chokolade.

 • Økologisk Peru, grade 1 - En ret fantastisk økologisk fyldig kaffe med smag af saltkaramel, kakao og ristede nødder.

 • Kina Yunnan, grade A - En klassisk kaffe, som er fyldig og har lav syrlighed i smagen.

Desuden kan du også hos NORU få disse kaffer fra Dinluksus, som - ligesom de ovenfor nævnte - egner sig til filter- og stempelkandenkaffe, men som også kan anvendes til virkelig lækker espresso:

 • Espresso Crema Blend - En super delikat, cremet og let-drikkelig kaffe med smagsnoter af chokolade og tropisk frugt

 • Espresso Crema Blend, mørk - En kraftig og skønt cremet kaffe, der smager fantastisk af chokolade og frugt

 • Espresso Nicaragua Blend Rainforest Alliance - En fyldig og virkelig lækker kaffe med et pift af kakao, vanilje, chokolade og abrikos i smagen.