Sky biopejs i sort, lofthængt model fra Le Feu

Sky Biopejs, Sort - Lofthængt

Skab hygge og varme i dit hjem, med denne vanvittigt flotte biopejs fra danske Le Feu!
Pejsen lugter ikke, og den kræver hverken skorsten eller ventilation - den skal bare op og hænge, så er den klar til brug.

Biopejsen kommer med beslag til montering i loften samt stang i rustfrit stål i valgfri længde.

10.999,00 kr.

Beskrivelse

Vil du gerne skabe hyggestemning i dit hjem med levende ild, så er en biopejs det du mangler! Aldrig har det været nemmere at få både varme og hygge indenfor, og du undgår tilmed luftgener og besværlig installation.

Sky biopejsen fra danske Le Feu monteres i loftet ved brug af det medfølgende beslag til loftet. Du kan hænge pejsen lige hvor du ønsker det, for den kræver ikke nogen særlig installation eller tilslutning. Den skal bare op og hænge, så er den klar til at sprede varme i dit hjem.
Du kan vælge monteringsstangen i valgfri længde: 50 cm, 100 cm, 120 cm eller 140 cm, så kan pejsen hænge i præcis den højde du ønsker.

Le Feus biopejse brænder på ren etanol, som ikke lugter og forurener luften. Det er en helt ren forbrændning og pejsen afgiver ca 3 KW varme. Stil dig foran ovnen, så kan du mærke varmen lige så fint.
Siderne og bunden bliver ikke brandvarme, og du behøver derfor kun montere ovnen op til 20 cm fra brændbart materiale. Det er altså pivnemt at få sådan en hyggespreder ind i dit hjem.
Der kan være 2 liter bioetanol i brænderen, hvilket giver en brændetid på ca. 6 timer. Så er der varme nok til en god, lang aften.

Er du i tvivl om hvor pejsen hænger bedst henne? Så kan du med fordel tilkøbe et ekstra ophæng til den. Vil du hellere have den stående på gulvet? Det er intet problem, du kan sagtens købe løse ben til den også.

Biopejsen måler 52 x 35 x 49 cm.
Den er lavet i 2,3 mm S235 stål, der er malet med varmebestandig maling.

Produktoplysninger

Materiale
Stål
Farve
Sort
Sølv
Højde
35 cm
Bredde
52 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)