Happy Sprinkles

Endelig er de her - de fantastiske Happy Sprinkles! Det er helt særlig kagepynt og krymmel i virkelig skønne farvekombinationer, som gør det til en leg at pynte dine hjemmebagte kager, desserter og konfekt! Brug dem på fastelavnbollerne, på påskekagen, på alle sommerens skønne desserter og på julens fantastiske konfekt! Se vores mange herlige varianter herunder.

Du har med garanti set de dér helt fantastisk flotte kager med pynt, der får selv den største romantiker og gladeste festmoster til næsten at dåne. Pynten betyder alverden for, hvordan en kage og en dessert tager sig ud, og især til de ekstra festlige anledninger som dåbsfest, konfirmation, store fødselsdage, bryllupper og jubilæer har vi det jo med at kreere fantastiske kager og helt ekstraordinært lækre desserter med både spiselige blomster, fondantfigurer og helst masser af flot krymmel i forskellige farver og faconer.

Happy Sprinkles gør det meget lettere

Er du også en af de mange, der er begyndt at bage og "konstruere" fantastiske kager med spændende mousser og nye krydderier og bær, så har du også brug for et godt udvalg af ikke alene krymmel, men af helt særlig kvalitetskrymmel, som får gæsterne til at spærre øjnene op!

Det er her, at Happy Sprinkles kommer ind i billedet, for med disse kan du opbygge dit helt eget udvalg af virkelig indbydende og super flot krymmel, som er noget udover det sædvanlige og noget mere festligt supermaredets bittesmå (og ret kedelige) glas med chokolade-, lakrids- og tørret hindbærkrymmel.

Happy Sprinkles fås i glade og festlige farver og i fantastiske blandinger, som kan trække enhver kage og enhver dessert og isanretning op på et helt nyt niveau. Og det endda uden at du også behøver først at overtrække kagen med og kreere et hav af små dyr, mennesker og alverdens andre genstande i besværlig (og svært spiselig) fondant som pynt til kagen. Med Happy Sprinkles kan du blot give kagen et tykt lag flødeskum eller måske en lækker smørcreme eller glasur, og så pynte med eksempelvis lidt spiselige blomster og matchende Happy Sprinkles - f.eks. på den ene halvdel af kagen, eller måske i en enkelt stribe hen over den. Og vupti! - så har du en helt fantastisk flot kage at byde dine gæster på!

Snyd bare!

Hvis du i virkeligheden ikke er så god til at bage, men du gerne vil imponere med en vildt flot og luksuriøst udseende kage, så overvej at snyde en lille smule!

Køb f.eks. bagerens bedste chokolade- eller måske mazarinkage og del den, så du får to (eller flere) tykke eller halvtykke kagebunde ud af den. Læg et tykt lag smørcreme eller måske ganache af chokolade og fløde (eller til nød et tykt lag Nutella!) og et par håndfulde bær eller måske mangotern mellem bundene og overtræk derefter hele molevitten med en lækker glasur. Drys med masser af skønne Happy Sprinkles, inden glasuren tørrer.

Det er med Happy Sprinkles simpelthen så let at få en kage eller dessert til at ligne en million, og du kan efterfølgende med god samvittighed sagtens påstå, at du selv har kreeret den, selvom du ikke lige selv har bagt bundene eller eksempelvis selv har lavet isen...

Du kan i øvrigt også peppe wienerbrød og kringler fra bageren op på samme måde: Giv de dårligst pyntede og mest kedelige at se på lidt ekstra hjemmelavet glasur eller måske en anelse smeltet mørk eller lys chokolade og pynt derefter med et par bær, måske et par spiselige blomster og drys Happy Spinkles med rund hånd. Det gør, at standard-wienerbrødet og -kringlerne får et helt andet luksuriøst udryk, og dermed egner sig fantastisk f.eks. til gæstebrunch eller -morgenmad.

Det samme gælder, hvis du virkelig vil forkæle dine ungers klassekammerater ved kageuddelingen i klassen eller børnehaven. Drop kagen og køb i stedet nogle lækre teboller med chokoladestykker hos bageren, og giv dem en lækker glasur og pynt med Happy Sprinkles i forskellige farver! Prøv i øvrigt også at rulle dine hjemmelavede romkugler, som du har gjort dig ekstra umage med at lave, i forskellige Happy Sprinkles blandinger i stedet for i kedelig chokoladekrymmel, kakao eller kokos. Det gør dem sindssygt indbydende og hvem elsker ikke hjemmelavede romkugler, som der er gjort noget ekstra ud af?

Som du kan se af ovenstående er der masser af muligheder for at gøre dine desserter, kager og bagværk helt fantastisk flot og indbydende med Happy Sprinkles! Tag et kig rundt her på siden og udvælg dig dem, som umiddelbart tiltaler dig mest. De er super rare at have i skabet til hurtigt at peppe alverdens kager, desserter og isanretninger op med. Og så kan de jo holde længe i køkkenskabet.