• -14%
Cool Mint urtete (125 gram) i smuk dåse fra Østerlandsk Thehus

Cool Mint The - Dåse

En vanvittig populær urtete, der smager frisk og virkelig lækker. Her får du smag for alle pengene og teen kan drikkes af alle.
Kombinationen af ladkridsrod og pebermynte er intet mindre end genial. Og da der her er en helt ren urte te, er den også fri for koffein.

Teen kommer i en virkelig flot metaldåse, der ikke bare passer godt på teen men også ser virkelig smuk ud at have stående fremme.

118,95 kr. 139,00 kr. -20,05 kr.

Beskrivelse

Denne urte te er en af de mest populære blandinger der findes. Den smager som flydende lakrids, med et frisk pust af pebermynte. Den er både sød og frisk på samme tid - og kan nydes både kold og varm.
Da der ikke er koffein i teen, kan den drikkes af alle. Også af børn og gravide.

Du kan naturligvis nyde Cool Mint teen varm. Men den er også helt genial at brygge som iste. Da der ikke er teblade i, undgår du også at teen bliver besk - og om sommeren er den bare vildt forfriskende at nyde på terassen, mens solen skinner. Vil du gerne prøve en anderledes drink, så tilsæt 4 cl gin til. Gin Cool Mint er en skøn og forfriskende drink!

Når du skal brygge denne te og nyde den varm, skal du bruge 100° varmt vand. Teen skal trække i min. 8 minutter, men du kan sagtens lade den trække længere. Den bliver ikke besk af at stå med teblandingen i, tværtimod. Den får bare mere og mere smag, jo længere tid den står. Bryg den evt. i en termokande, hvor du bare beholder teen i. Så er der nydelse til hele dagen.

Ingredienser: Citrongræs, pebermynte, æble og lakridsrod.

Produktoplysninger

Varianter
Urte te
Vægt
125 gram
Økologisk
Nej
Koffeinfri
Ja
Smag
Lakrids
Pebermynte

Bedømmelse Anmeldelser (0)