The Oracle espressomaskine i sølv fra Sage - Refurbished

The Oracle Espressomaskine - Refurbished

OBS: Denne maskine er refurbished.

Her får du det hele i en maskine - en manuel automatisk espressomaskine. Ja det lyder tosset, men den er god nok! Med denne maskine, er det nemt at blive hjemmebarista og servere kaffe der er helt på niveau med de bedste caféer. Maskinen kværner, tamper, brygger og steamer for dig - efter dine instrukser naturligvis.

Et sand vidunder til dig, der gerne vil servere fantastisk kaffe for dig selv og dine gæster.

9.999,00 kr.

Beskrivelse

Her får du en espressomaskine der kan alt - bortset fra at drikke kaffen. Den er fuldautomatisk, men på den manuelle måde. Og hvordan så det?
Jo den kan styre hele processen for dig, men du har selv fuld kontrol til at indstille maskinen fuldstændig som du ønsker det.

Lad os starte fra en ende af.
Der er plads til 280 gram bønner i bønneholderen og kværnen har hele 45 indstillinger du kan vælge mellem. Når du har kværnet dine bønner, sørger den automatiske tamper for at dine bønner ligger perfekt i filteret. Selve maskinen har 2 kedler: En dedikeret espressokedel, der er udstyret med PID teknologi som sørger for at din kaffe brygges med +/- 1° på den valgte temperatur. Den anden kedel er til damp, og du kan derfor brygge kaffe og steame mælk på samme tid.

Du kan programmere maskinen på et utal af måder for hvordan du gerne vil have brygget din kaffe og styre hele processen: Vand temperatur, pre infusion, løbetid og meget mere.
Mælkeskummeren kan indstilles til at skumme ved lige den temperatur du ønsker og du kan derfor lave den samme konsistente mælk hver gang du skal lave kaffe.

Alt i alt får du en virkelig lækker maskine i et flot og tidsløst design, der i den grad kan levere en skøn kop kaffe.

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål

Bedømmelse Anmeldelser (0)