VK4 lysestagen fra OOHH i sort - smuk, rund stage med 4 højder
Smuk ser VK4 lysestagen i sort ud med lys i
Pynt op derhjemme med den flotte VK4 lysestage fra OOHH
VK4 lysestagen fra OOHH i sort - smuk, rund stage med 4 højder
Smuk ser VK4 lysestagen i sort ud med lys i
Pynt op derhjemme med den flotte VK4 lysestage fra OOHH

VK4 Lysestage - Sort

OOHH
127-135-07

En virkelig smuk lysestage med plads til 4 lys i en pæn cirkel, hvor stagerne har forskellig højde. Stagen er 23 cm på det højeste sted og har god diameter på 14 cm.
Lysestagen kan bruges hele året rundt. Den er oplagt som adventskrans til jul, men kan dekoreres med årstidens blomster så den passer ind til alle højtider eller når der skal hygges.

En smuk lysestage der er fremstillet med bæredygtighed som den vigtigste parameter uden der er gået på kompromis med kvaliteten!

325,00 kr.

Beskrivelse

Her får du fingre i en virkelig smuk og enkel lysestage-dekoration fra danske OOHH. Susanne Lübech har endnu engang har formået at kreere en lysestage der passer perfekt ind i de skandinaviske hjem med sit enkle udtryk og store anvendelighed. At lysestagen tilmed er gennemført bæredygtig at producere, er kun et kæmpe plus!

Lysestagen er fremstillet i genbrugsmetal der er i overskud fra anden produktion. Dette metal er genanvendt på skånsom vis, så denne lysestage kunne blive støbt. Den er efterfølgende blevet pulverlakeret og farven kan holde i mange år.

Du kan med fordel kombinere lysestagen med VKT4 - en metalplade der i form og størrelse passer perfekt til VK4 stagen. Så undgår du stearin-dryp på bordet og har en plade at lave dekorationer på.

Denne stage passer perfekt til stagelysene fra Vance Kitera, og du kan nemt skabe lige den stemning i rummet som du kunne tænke dig.

Den højeste stage er 23 cm høj og cirklen som stagerne sidder på har en diameter på 14 cm.

Produktoplysninger

Materiale
Metal
Farve
Sort
Diameter
14 cm
Højde
23 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)