Ruds Køkken

Hvis ikke du kender de fantastiske - og vidt forskellige - produkter fra Ruds Køkken, har du i dén grad noget til gode! Ruds Køkken står på alle måder for originalitet i kombination med kvalitet, og blandt de yderst spiselige produkter fra brandet finder man hos NORU de fantastiske og meget  aromatiske kaffesirupper i flasker af pæn størrelse og til rimelige priser!

Manden bag

Bag brandet Ruds Køkken står en virkelig spændende herre - Rud Christiansen - der ikke lader sig begrænse af de etablerede normer for, hvad man kan, hvad man kan sælge - eller hvordan man gør det. En yderst velskrevet artikel i Berlingske Tidende af 16. Januar 2019 vidner om en så spændende personlighed, at vi næsten er nødt til også her at fortælle lidt om manden bag brandet Ruds Køkken.

Ifølge den ovenfor omtalte artikel voksede Rud op i Arizona, tæt på grænsen til Mexico, og indflydelsen fra både mexicanere og indianere har været med til at forme ham som menneske. Han deltog i Vietnamkrigen som amerikansk marinesoldat, han lå på hospitalet i Østen i halvandet år med malaria, granatsplinter i benene og lammelser, og da han endelig blev rask, tog han på en lang cykeltur Japan rundt som turist. Han har arbejdet som natportier og hospitalsvagt, har solgt parykker, har arbejdet med marketing for luftfarsselskaber, har studeret kunst i Firenze, og det var også ham, der stod bag 80’ernes hotteste armbånd - Lottie - som enhver pige og kvinde med respekt for sig selv simpelthen måtte eje mindst et af. Han har ejet Kalkbrænderihavnen og lejet sejlbåde ud i Nordhavnen, været importør af Lavazza Kaffe, har ejet den skønne lille kaffehandel Kenya Kaffe på Strandvejen, har skrevet bøger om kaffe og om krydderier, ejer kaffebaren Kafferiet ved Esplanaden, og det er også ham, der står bag den københavnske “The Royal Café” (også kaldt “Royal Smushi Café”) og deres meget turistvenlige “smushi” - små mundrette stykker smørrebrød i sushi-størrelse, der indbyder til, at man smager mange forskellige slags. Han har også etableret “The Royal Café” i hhv. Japan, Kina og Korea, ligesom han er ved at opstarte et mikrobryggeri i Osaka i forbindelse med endnu en “The Royal Café”.

Rud er tydeligvis en herre med masser af spændende idéer og nye skæve vinkler på det veletablerede. Han er angiveligt nysgerrig, utraditionel, uforudsigelig, morsom, underholdende og charmerende, og så er han på ingen måde en traditionel forretningsmand, hvilket formodentlig er en af årsagerne til, at han er så fabelagtigt dygtig til at spotte, hvad folk vil have - endnu før de selv ved det!

Ruds Køkken hos NORU

Ruds Køkken er især kendt for sine virkelig velsmagende kaffesirupper og sine “Okker Gokker Artiskokker” - skønne velmarinerede artiskokhjerter på dåse - i en kvalitet, som ikke ses ret ofte i dåsemad. Ruds Køkken går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten! Hos NORU holder vi os dog til at forhandle de delikate kaffesirupper, som vi har forelsket os helt og aldeles i!

Kaffesirupperne fra Ruds Køkken passer perfekt ind i vores sortiment, og her er tale om delikate og koncentrerede sirupper med lækker smag af karamel, hasselnød, lakrids, amaretto, chokolade, irish cream og vanilie, som ikke bare giver et vidunderligt pift til den varme kaffe og  kakao, men som også med succes kan bruges i iskaffe, over god vanillieis, i lagkage, i trifli, over tynde fine franske crepes eller tykke lækre amerikanske pandekager, i chokolademousse etc. Og så er sirupperne med smag af amaretto og irish cream mildt sagt geniale for den, der holder af smagen, men ikke tåler eller kan lide alkohol, og derfor ikke kan drikke Amaretto-likør eller Baileys til kaffen.

Tag et kig på sirupperne fra Ruds Køkken herunder - vi er næsten sikre på, at du vil finde mindst en - men sikkert også flere varianter - som vil falde i din smag! De har utroligt mange anvendelsesmuligheder, og man går ikke galt i byen, hvis man har erhvervet sig disse sirupper til at pifte desserter eller kolde og varme drikke op med - både i hverdagen og til fest! Husk i øvrigt, at vi også har smarte genanvendelige doseringspumper til dine kaffesirupper fra Ruds Køkken!