Whole Earth

- lækker, økologisk og miljøvenlig kaffe

Er du til super lækker, økologisk og naturvenlig kaffe med eller uden koffein, så skulle du prøve en af de skønne kornkaffer fra Whole Earth! Her får du til en meget rimelig pris virkelig delikat kaffepulver, der blot skal tilsættes friskkogt vand og omrøres!

Se vores lækre Whole Earth produkter nedenfor og læs mere om det britiske firma herunder.

Firmaet Whole Earth

Idéen til firmaet Whole Earth blev skabt helt tilbage i 1967, da to brødre - Craig og Gregory Sams — besluttede sig for at åbne en økologisk og vegetarisk mikro-makro-restaurant i London. Restauranten fik navnet “Seeds”, og missionen var, at man ville tilbyde økologisk, naturlig og meget velmagende mad til sine kunder. Det var en del af missionen, at maden skulle være bedre for kroppen og jorden, end det, der allerede var på markedet og solgtes på restauranterne.

Da restauranten åbnede i London, var økologiske fødevarer noget, de fleste endnu ikke havde hørt om - eller taget stilling til. Man må derfor sige, at Whole Earth på mange måder var pionér på sit felt. Heldigvis fangede Sams-brødrenes idé an, og det viste sig hurtigt, at der var et sultent marked - også for fødevarer, der kunne tages med hjem og anvendes i kundernes egne husholdninger. Dermed var grunden lagt for firmaet “Whole Earth”, der begyndte at producere sunde og naturvenlige økologiske fødevarer til forbrugerne. Faktisk stod Whole Earth også bag storbritaniens allerførste økologisk producerede cornflakes.

Brødrene Sams mission lever stadig i bedste velgående - man producerer og forhandler alene sunde, økologiske og meget velsmagende fødevarer, der alle kommer fra ansvarlige leverandører.

Produkterne

I dag tilbyder Whole Earth først og fremmest prisvindende varianter af peanutbutter, lækre proteinsnacks, økologisk og delikat sodavand, virkelig lækker kornkaffe, baked beans og sunde morgenmadsprodukter. Alle firmaets produkter er økologiske og helt fri for tilsat “skidt” som kunstige farvestoffer og konserveringsmidler etc.

Hos NORU er vi glade for at forhandle helt fantastiske Whole Earth produkter: 

 • Wake Up kornkaffe m. guarana
  Denne helt fantastiske kornkaffe er et solidt og skønt alternativ til “almindelig” kaffe! Kaffebønnerne er her erstattet af lækre og naturlige ingredienser, som omfatter bl.a. guarana, der har et naturligt og meget højt indhold af koffein, byg, figen og cikorie.

  Til en skøn kop Wake Up kornkaffe skal du bruge 1-2 tsk. kaffe i en kop, overhælde kaffen med kogende vand og sluttelig røre derefter godt rundt.

  Indhold: Guarana (4%), byg (36%), cikorie, figen, bygmalt (26%), rug (10%). I glasset er der 125 gram skøn Wake Up kornkaffe.
 • Økologisk Decaf Kornkaffe
  Også i Økologisk Decaf kornkaffe er de “almindelige” kaffebønner erstattet af lækre og naturlige ingredienser - bl.a. figen, cikorie og byg. Med denne koffeinfri kaffe, får du en blød og rund smag med både let bitre og skønne ristede nuancer.

  Til en dejlig kop koffeinfri kornkaffe skal du bruge 1-2 tsk. kaffe i en kop, overhælde kaffen med kogende vand og til sidst røre godt rundt. Du kan naturligvis også tilsætte mælk, plantedrik eller sødemiddel eller sukker, hvis du ønsker det.

  Indhold: Økologisk byg (38%), økologisk cikorie (23%), økologisk figen (2%), økologisk bygmalt (27%), rug. I glasset er der 100 gram lækker økologisk decaf kornkaffe.


God fornøjelse med dine lækre og økologiske Whole Earth kornkaffer!