Anti kalk duftfri (500 ml) kalkfjerner fra Simple Goods

Anti Kalk Duftfri

Praktisk og effektiv kalkfjerner til badeværelse og køkkenvask, der samtidig passer godt på vores allesammens miljø. Aldrig har det været nemmere og mere bæredygtigt at komme af med kalken i dit hjem.

Beskrivelse

Få bugt med kalk og fedt på den nemmeste måde, mens du passer godt på vores allesammens miljø.
Denne kalkfjerner klarer nemlig både kalk og fedt, og er en uundværlig makker at have når der skal gøres rent på badeværelset og i køkkenet. Kalkfjerneren indeholder probiotika som er helt naturlige, gode bakterie der trænger ind i alle kroge og nedbryder skidt og snavs i op til 72 timer efter du har sprøjtet det på. Et sandt vidundermiddel!

Du kan bruge kalkfjerneren på alle overflader, undtagen på marmor og lignende natursten. Vi anbefaler altid at du lige prøver kalkmidlet på et ikke synligt sted hvis du er i tvivl om overfladen kan tåle behandlingen.
Den er også virkelig effektiv at bruge på komfuret, når du skal have bugt med fedtet fra madlavningen.

Sådan anvender du kalkfjerneren:

Gør området du vil rengøre vådt og sprøjt Anti Kalk direkte på overfladen. Du kan med fordel bruge en svamp til at fordele det med.
Lad Anti Kalk sidde et par minutter og trække. Og så kan du skrubbe med en børste eller en grov svamp.
Til slut skyller du grundigt af med vand, så du får det hele af.

Sprayflasken er lavet af 100% genanvendt plast og Simple Goods støtter ReSea projektet, der samler plast op fra verdens have.
Anti Kalk er ikke testet på dyr, består udelukkende af naturlige ingredienser, indeholder probiotika, er biologisk nedbrydeligt og vegansk.

Ingredienser: Water, Richinus Communis seedoil, Tetrasodium, Glutamate Diacetate, Citric Acid

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
500 ml

Bedømmelse Anmeldelser (0)