Opvaskemiddel med morgenfrue og salvie (750 ml) fra Humdakin

Opvaskemiddel - Morgenfrue & Salvie

Effektiv og skånsom opvaskemiddel, der nemt fjerner snavs og fedt fra gryder, pander, porcelæn og køkkenredskaber.
Kommer i flot plastikflaske med smart pumpe, så du nemt kan dosere den rette mængde sæbe. Med mild duft af morgenfrue og salvie.

159,95 kr.

Kan også købes her:

Beskrivelse

Vask nemt fedt og snavs af den beskidte opvask med denne opvaskemiddel fra Humdakin - der både er effektiv i brug, dufter skønt og ser flot ud ved siden af din køkkenvask.

Opvaskemidlet er mildt og indeholder plejende ekstrakter der beskytter dine hænder når du vasker op. Du undgår derfor at dine hænder tørrer ud - i stedet for bliver de bløde og dufter dejligt.

Sæben er koncentreret og du skal derfor ikke dosere så meget, når du skal vaske op. Brug et enkelt pump til 5 liter vand - det er rigeligt. Du passer bedst på miljøet ved ikke at overforbruge sæbe, og det er også det mest økonomiske.
Bruger du sæben direkte på fedt og snavs - f.eks. en meget beskidt gryde - så husk at skyl godt efter med rent vand, så du får al sæben væk.

Dette opvaskemiddel er naturligvis fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende stoffer og kræftfremkaldende stoffer. Den indeholder allergivenlig parfume og milde konserveringsmidler.
Den er dermalogisk testet.
Og så er plastikflasken lavet af genanvendt plastik.

Flasken indeholder 750 ml opvaskemiddel.

Produktoplysninger

Indhold
750 ml
Astma- og Allergivenlig
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)