Lakritsfabriken

Er du lakrids af høj kvalitet, så er lakridserne fra Lakritsfabriken lige noget for dig. Der er udelukkende brugt de bedste råvarer til at producerer disse velsmagende lakridser, og vi elsker deres intense smag og lækre konsistens.

Du finder et skønt udvalg af mange forskellige lakridser, med drageringer, mandler og chokolade. Vi lover dig at der helt sikkert også er en lakrids til din smag.

Der er mange måder at få lidt luksus i hverdagen, og ét af de steder, du nemt kan forkæle dig selv, er kulinarisk.
Luksus lakrids er ikke nødvendigvis dyrt, og det er en lækker gave, du kan give dig selv. Lakritsfabriken producerer velsmagende, svensk lakrids, som du kan gemme til særlige begivenheder eller nyde for dig selv.

Læs mere om den svenske lakridsproducent her og bliv klogere på, hvordan du vælger god lakrids.

Historien bag Lakritsfabriken

På Lakridsfestivalen i Stockholm d. 9. april 2011 lancerede Lakritsfabriken den første premium lakrids i Sverige. For grundlæggeren Martin Jörgensen var det ikke kun kvalitet og ingrediensvalget, der var vigtigt, men lakridsen skulle helst også være fuldstændig glutenfrit.

Med det flotte, tidløse design, der passer godt ind i det moderne Skandinavien, er brandet let genkendeligt. Martin Jörgensen havde en vision om at pakke sin lakrids ind i flade gaveæsker, så de kunne gives ved enhver lejlighed.

Selvom Lakritsfabriken kun er lidt over et årti gammel, er sortimentet vokset, og nu indgår chokolade også i nogle af produkterne. Dyppede, overtrukne og støbte lækkerier af lakrids og chokolade kan fås i en bred vifte af design og emballage.

I dag er Lakritsfabriken ét af de ledende lakridsmærker i Norden. Deres produkter eksporteres til de andre nordiske lande, samt USA og Tyskland, og enkelte butikker i større byer som Paris og London.

Luksus lakrids til hverdagen

Det er ikke kun lækker, svensk luksus lakrids, der produceres af Lakritsfabriken, for i sortimentet er der også kommet krydderiblandinger, der bærer navnet Lakridschef, og lakridsingredienser, der kan bruges til både bagning og madlavning.

Til den gængse hverdag producerer Lakritsfabriken også mærket Lakridskonge, som kommer i en enklere emballage. Her får du stadig luksus lakrids, for Lakritsfabriken sætter en ære i sit håndværk. I 2013, kun 2 år efter lanceringen af den første lakrids, vandt deres Super Salty ”Bedste Saltlakrids” i Finland, et æresmærke for enhver lakridsproducent.

Gode overvejelser, du bør gøre dig om lakrids

Hvis du godt kan lide lakrids, har du måske allerede en idé om, hvilke smagsvarianter og kombinationer, du kan lide. Men hvis du ofte holder dig til det samme, og savner noget nyt og spændende, kommer der gode råd her.

Noget af det nemmeste, du kan gøre, for at få nye, kulinariske oplevelser, er ved at vælge noget tæt på det, du plejer, og arbejde ud fra dét. Hvis du fx ofte køber mild lakrids, kan du prøve mellem lakrids.
Mere eksotiske smagsvarianter som fx mango, passionsfrugt eller kanel kan virke intimiderende. Hvis du har mulighed for det, kan det være godt at købe mere fremmed lakrids i gavepakker, så du har lidt forskelligt at prøve dig frem med.

Det er langt fra alle smagsvarianter, der falder godt til hos majoriteten, men måske vil du blive overrasket over en bestemt kombination? Du ved aldrig, hvor du finder din næste yndlingslakrids, og selv hvis du køber noget, du ikke bryder dig om, er du ét skridt tættere på at finde dét, der passer bedst til dig.