CALM hverdagshåndklæde i khaki (40 x 70 cm) fra The Organic Company

CALM Hverdagshåndklæde, Khaki

The Organic Company
97-136-01

Et lækkert lille hverdags håndklæde (40 x 70 cm), i en smuk khaki farve og med en høj sugeevne. Håndklædet er lavet i høj kvalitet og lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Et perfekt håndklæde til aftørring af hænder på både badeværelse og i køkkenet. Læs mere om det lækre håndklæde længere nede på siden.

Beskrivelse

Her får du et rigtig lækkert håndklæde lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Håndklædet er af rigtig høj kvalitet og har lækre detaljer, som adskiller sig fra 'normale' håndklæder. Håndklædet fra The Organic Company, er nemlig vævet på to måder  som er med til at give det et anerledes udtryk og en høj sugeevne. Håndklædet har fået en (tæt) frotté vævning på den ene side og en lærredsvæv på bagsiden. Det vil sige at bagsiden er "flad" modsat frotté siden. På langsiden finder du en fin strop, i samme lysegrå farve, som gør at du nemt kan hænge dit hverdags håndklæde op på en knage.

Håndklædet har fået den smukke khaki farve - Khaki, og en god størrelse, 40x70 cm. Størrelsen på håndklædet gør det helt perfekt at anvende i både køkken og på badeværelset. Brug det ved siden af dit viskestykke, så du ikke anvender det samme til at aftørre dine hænder og dine køkkenredskaber i, eller brug det på enten badeværelset /gæstebadeværelset til at tørre hænder i, efter vask - Et hverdags åndklæde som giver luksus-tørring til både dig og dine gæster.

Den flotte afdæmpede brune farve, gør at håndklædet passer ind i alle former og farver af køkkener og badeværelser.

Størrelse
40 x 70 cm

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Vaskemaskine
Ja
Farve
Brun
GOTS-certificeret
Ja
Bredde
40 cm
Længde
70 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)