Nybro Frugtplantage

Friske saftige æbler. Søde og krydrede kirsebær. Syrlige røde forårsrabarber. Skønne friske danske jordbær. Dansk frugt og grønt er helt fantastisk og virkelig noget for sig. Og når det kommer fra Nybro Frugtplantage, så er det bare endnu bedre, for her formår man at trylle alle de skønne bær og frugter om til blandt andet vidunderlige sirupper og skøn most, som kan drikkes sommer og vinter, og som bare har den helt rigtige smag. Se vores herlige produkter fra Nybro Frugtplantage herunder.

Viser 1-11 af 11 element(er)

I gamle dage sørgede man for at sylte, presse, salte, moste, konservere og tørre en så stor del af sommerhalvårets megen friske frugt og grønt til de vitaminfattige vintermåneder. I dag er det noget lettere, fordi vi jo om vinteren bare kan købe os til det hele. Mange af de moster og bærsirupper, der kan købes, er dog af meget svingende kvalitet. Noge af dem har faktisk aldrig set et eneste frisk jordbær eller knasende og saftige æbler. Sådan er det dog ikke med de skønne produkter fra Nybro Frugtplantage! Her får man kvalitetsprodukter, som alle er fremstillet på baggrund af egne dyrkede frugter og bær...altså ordentlig dansk frugtkvalitet, når den er allerbedst.

Nybro Frugtplantage og de herlige produkter

På skønne Fyn - lige nord for Kerteminde - ligger Nybro Frugtplantage. Det er her, familien Nybro, som består af far, mor og to voksne døtre, dyrker den mest fantastiske frugt og fremstiller skønne moster, fantastiske marmelader og herlige sirupper til alle, der sætter pris på god kvalitet. Derudover kan man selvfølgelig også i familiens gårdbutik købe al den friske frugt, der nu er i sæson og strutter af sødme, friskhed og vitaminer. Også lækre sirupper, julegløgg og moster kan købes i gårdbutikken, men for alle os, der ikke lige kommer forbi Fyn i dagligdagen, er det fantastisk, at de også kan bestilles hos og hurtigt leveres fra NORU!

Moster

De fantastiske æblemoster fra Nybro Frugtplantage er noget helt specielt, som man ikke finder ret mange steder! Her er tale om 100% ren æblemost, som er koldpresset på helt gammeldags facon af håndplukkede 1. klasses æbler fra plantagen. Derefter pasteuriseres mosten - dvs. at den opvarmes til 80 grader - således at den får en noget længere holdbarhed. Der anvendes i øvrigt ingen former for kunstige tilsætningsstoffer til de herlige æblemoster fra Nybro Frugtplantage!

Mosten presses altid af årstidens æbler, og det betyder, at den hen over sæsonen skifter karakter i smagen.

I øvrigt fremstilles der både ren æblemost og æblemost i kombination med andre dejlige frugter, bær og krydderier. Prøv f.eks. den herlige æblemost med kirsebær eller den spændende med rødbeder.

Cider

På Nybro Frugtplantages fremstilles også en ret skøn og let mousserende æblecider! Der er kun 0,2% alkohol i den, hvilket gør, at den betragtes som alkoholfri. Og så er den - som de vidunderlige moster - lavet af søde og let syrlige æbler af egen avl.

Denne cider er perfekt læskende, og går også rigtig godt som ledsager til eksempelvis fisk og skaldyr. Vi kan kun sige: Prøv den!

Frugtsirupper og -saucer

På plantagen fremstilles også virkelig delikate frugtsaucer og -sirupper, som går helt fantastisk i desserter, på pandekager og vafler, over is, i god te, i varm kakao - ja, kun fantasien sætter grænser for, hvad disse herligheder kan bruges til.

Til julemiddagens risalamande vil vi anbefale dig at prøve Nybro Frugtplantages helt vidunderlige kirsebærsauce! Den er lavet af skønne danskdyrkede kirsebær, har en perfekt balance mellem det søde og det syrlige, og så er den krydret med skøn og luksuriøs bourbon vanilje. Den kan i øvrigt også med succes nydes til en stor kugle vaniljeis, sammen med et stykke nybagt chokoladekage, foldes i flødeskum til en helt fantastisk lagkage etc.

Gløgg

Selvfølgelig fremstiller man også æblegløgg på Nybro Frugtplantage! Og denne er bare noget helt specielt. Den er naturligvis også udelukkende lavet af æbler af egen avl og tilsat skønne julekrydderier, og så er den alkoholfri og helt drikkeklar.

Varm den op, tilsæt evt. en god mørk rom, og husk rosiner og hakkede smuttede mandler - eller prøv i stedet med tørrede tranebær og forskellige hakkede nødder.  

Denne gløgg fra Nybro er simpelthen en gudedrik… Og så er den jo nærmest genial -  også til børn og til voksne, der ikke tåler alkohol. Her undlader man blot at tilsætte spiritus, og så har man den skønneste alkoholfri æblegløgg, som alle kan nyde!

Gaver fra Nybro Frugtplantage

Hvis du leder efter en dejlig gave til en, som du ikke kender så godt, eller som aldrig ønsker sig noget, så overvej en kurvfuld lækre produkter fra Nybro Frugtplantage! Her er kvalitet for alle pengene, og hvem kan ikke lide danske skønne danske frugtprodukter af allerhøjeste kvalitet? Vi kan sagtens pakke kurven for dig - se mere f.eks. ved at klikke lige her.

Velkommen til de vidunderligt velsmagende frugtprodukter fra Nybro Frugtplantage!