• Økologisk
Waffle håndklæde i Coal (L: 80 cm) lavet i 100% GOTS-certificeret bomuld fra Humdakin

Waffle Håndklæde, Coal

Virkelig skønt håndklæde med vaflet struktur og super sugeevne, der skaber en ægte spa oplevelse hjemme på dit eget badeværelse. Har den perfekte størrelse til at svøbe om dit hår, tørre hænder i eller pakke børn ind i.

Beskrivelse

Vil du gerne have en dejlig spa stemning hjemme på dit eget badeværelse, så er dette lækre håndklæde med vaffel struktur en rigtig god begyndelse.
Håndklædet er virkelig blødt og rart at tørre sig i. Og så har det en fantastisk sugeevne, så du nemt bliver tør.

Håndklædet er lavet i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld der er stenvasket. Således er du ikke bare sikker på at det er fremstillet af økologiske bomuldsfibre, men du er også sikker på at det er fremstillet under ordentlige arbejdsforhold der bl.a. bekæmper børnearbejde og underbetaling.

Når håndklædet er beskidt, vasker du det på 60° i vaskemaskinen. Brug gerne et af Humdakins lækre vaskemidler, der også sørger for at håndklædet bliver blødt. Og undgå for alt i verden at tilsætte skyllemiddel. Det ødelægger håndklædets sugeevne, da det ligger sig som en hinde rundt om bomuldsfibrene og forhindrer at de kan optage vandet.
Til gengæld kan du opnå samme bløde effekt ved at tørretumble håndklædet sammen med de lækre tørrebolde. Og så sparer du også på tørretiden.

Håndklædet måler 55 x 80 cm.

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Økologisk
Ja
Vaskemaskine
Ja
Farve
Sort
GOTS-certificeret
Ja
Længde
80 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)