Selvbruner Dråber (30 ml) fra Ecooking

Selvbruner Dråber

Selvbruner dråber der kan blandes i din daglige creme, så du kan kombinere den pleje du normalt bruger med selvbruner. En fantastisk løsning til dig, der har svært ved at opnå gode resultater med traditionelle selvbrunere.

Beskrivelse

Disse selvbruner dråber er virkelig nemme at blande i din creme og andre produkter, som du smører dig ind i dagligt.
Det er ikke alle der kan finde en selvbruner hvor indholdet passer til din hud eller giver den farve, du ønsker. Så er det bare nemmere lige at blande disse dråber ind i din creme inden du smører den på.

Her styrer du helt selv hvor meget kulør du ønsker, ved at justere mængden af dråber du blander i. Du kan både give en vinterbleg hud lidt kulør, skrue op for kuløren inden du skal på sommerferie eller bruge den til at vedligeholde sommerens gyldne glød.
Selvbruner dråberne er farveløse og uden parfume. Og konsistensen er let og flydende, hvilket gør dem nemme at blande ind i din creme.

Dråberne indeholder Dihydroxyacetone (DHA), der kommer fra sukkerroer eller sukkerør. Dette er den aktive ingrediens i dette naturlige selvbrunerprodukt - der giver dig en naturlig kulør der trænger jævnt ind i din hud.
Der er desuden hyaluronsyre i, der allerede findes naturligt i din hud og derfor beroliger huden og holder den gennemfugtet.
Selvbruner dråberne indeholder også glycerin og agurkeekstrakt, der begge er gode til at give fugt og binde fugten i huden.

Dette produkt er vegansk og dermalogisk testet.
Der er 30 ml dråber i den lille glasflaske, der kommer med et praktisk pumpehoved. Dette gør det nemt at dosere den rette mænde. Når flasken er tom kan den med fordel rengøres og genbruges som rejsebeholder for creme og sæbe, når du skal på tur.

Ingredienser: Aloe Barbadensis Leaf Water*, Aqua**, Dihydroxyacetone, Cucumis Sativus Fruit Water*, Propanediol**, Dimethyl Isosorbide, Pentylene Glycol**, Glycerin*, Sodium Hyaluronate**, Sodium PCA**, Sodium Lactate, Arginine**, Aspartic Acid, PCA**, Glycine, Alanine, Serine**, Valine**, Isoleucine**, Proline**, Threonine**, Histidine**, Phenylalanine**, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citric Acid**

* = økologisk  ** = naturlig

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
30 ml
Parfume
Nej

Bedømmelse Anmeldelser (0)