Bodylotion (500 ml) i Limited Edition fra Ecooking

Bodylotion, XL

Virkelig lækker bodylotion, der plejer og fugter din hud helt i dybden. Hjælper med at reducerer de fine linjer i huden og har tilmed en opstrammende effekt. Fyldt med fugtgivende olier og økologiske ingredienser.

Denne XL udgave er med hele 500 ml i og kommer kun i en begrænset periode.

309,95 kr.

Beskrivelse

Denne bodylotion er en super fugtgivende creme, der sørger for at huden bliver fugtet helt i dybden og ikke bare på overfladen. Den sørger for at reducere hudens fine linjer og har en opstrammende effekt.
Med virkelig dejlig duft af jasmin, grape og appelsinblomst, der ikke er alt for gennemtrængende men blot lægger sig som et diskret duft tæppe når du bruger cremen.

Bodylotion fra Ecooking er spækket med gode ingredienser. Den indeholder bl.a. Hyaluronsyre der også kendes som HA. Denne fugter huden helt ned i de nederste lag og sørger for at fugten trænger helt dybt ind i din hud. Din hud får et skud kollagen ind helt nede og er en unik booster til din hud.
Den indeholder også Niacinamid, som du nok bedre kender som B3 vitamin. Denne hjælper huden med at reducere de fine linjer og retter på strukturen i huden. Da cremen har et højt indhold af niacinamid (5%), får din hud også et effektivt middel mod pigmentpletter samtidig med at den bliver glattere.

Af andre spændende ingredienser kan nævnes: Olivenolie, Sheabutter, jojobaolie, arganolie, glycerin, aloe vera, agurkevand og solsikkeolie.

Du får her en creme til kroppen der er drøj i brug og er virkelig nem at få smurt ind. Smør din krop ind lige efter bad og massér gerne lotionen godt ind i huden så du får sat gang i blodcirkulationen. Dette hjælper også cremen til at trænge bedre ind.

Der er 500 ml creme i den praktiske flaske med pumpehoved.
Cremen er vegansk og er dermalogisk testet.

Ingredienser: Aqua**, Niacinamide, Polyglyceryl-6 Distearate**, Hydrogenated Olive Oil Decyl Esters**, Coco-Caprylate/Caprate**, Butyrospermum Parkii Butter*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate**, Argania Spinosa Kernel Oil*, Glycerin*, Aloe Barbadensis Leaf Water*, Sodium Levulinate**, Sodium Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Hydrogenated Polydecene, Jojoba Esters**, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables**, Sodium Polyacrylate Starch, Potassium Sorbate, Cucumis Sativus Fruit Water*, Citric Acid**, Lauryl Glucoside, Tocopherol**, Helianthus Annuus Seed Oil**, Sodium Hyaluronate**, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum, Linalool, Geraniol, Limonene, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Farnesol.

* = økologisk  ** = naturlig

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
500 ml
Parfume
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)