• Ny
C-Vitamin Serum (20 ml) uden parfume fra Ecooking

C-Vitamin Serum

Her får du et serum der er et fugtboost uden lige til din hud i ansigtet. Den har et højt indhold af c-vitamin, og reducerer linjer, rynker og pigmentforandringer.

Anbefales ikke til sensitiv hud.

Beskrivelse

Dette C-Vitamin Serum er et lækkert fugtighedsboost til din hud, der reducerer rynker, linker og pigmentforandringer. Den har klinisk dokumenteret effekt.
Serummet er fyldt med c-vitamin samt hyaluronsyre og sodium PCA der sørger for at der kommer fugtighed på huden og holder på fugten i lang tid.

Serummet indeholder også det aktive ingrediens actibiome, som styrker huden, fjerne rødme og giver dig en mere ensartet hudtone. Tilsammen får de her ingredienser din hud til at fremstå sundere, lysere og yngre.

Brug gerne serummet om aftenen under din natcreme. Så får du optimal udnyttelse af de fugtgivende egenskaber.

Når du bruger serummet kan det få det til at prikke i din hud og få den til at blusse op i et kort øjeblik. Af den grund anbefales C-Vitamin Serum ikke til sensitiv hud.

C-Vitamin Serum er vegansk og er dermatologisk testet.
Desuden er serummet AllergyCertified og helt fri for parfume.
Der er 20 ml serum i flasken, der har et praktisk pumpehoved.

Ingredienser: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Aqua**, Propanediol**, Glycerin*, Aloe Barbadensis Leaf Water*, Ascorbyl Glucoside**, Sodium PCA**, Xanthan Gum**, Cucumis Sativus Fruit Water*, Sodium Hyaluronate**, Sodium Levulinate**, Maris Aqua**, Potassium Sorbate, Laminaria Digitata Extract**, Phenoxyethanol, Citric Acid**, Sodium Benzoate, Chlorella Vulgaris Extract**, Saccharide Isomerate**, Ethylhexylglycerin.

* = økologisk · ** = naturlig

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
20 ml
Parfume
Nej
Astma- og Allergivenlig
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)