Fugtmaske uden parfume (50 ml) fra Ecooking

Fugtmaske, Parfumefri

Vil du gerne pleje dit ansigt og gøre huden silkeblød, så skal der fugt til. Og denne fugtmaske er den ultimave fugtbooster, der sørger for at din hud får masser af fugt og beskyttelse.
Masken er nem at bruge og skylle af igen. Og så er denne udgave helt uden parfume i.

Beskrivelse

Denne fugtmaske er helt fantastisk, når du gerne vil pleje din hud og tilføre den masser af fugtighed.
Masken er drøj i brug og du skal blot smøre et tyndt lag på hele din hud. Lad det sidde i 10 minutter og skyl det af med lunkent vand.
Vil du gerne bruge masken som en intensiv fugtbooster, anbefales det at lade den sidde natten over.

Denne fugtmaske er vegansk og indeholder to slags hyalonsyre: En med lav molekyl som hurtigt trænger ind i din hud og binder fugten. Og en med høj molekylvægt, der ligger sig på overfladen af din hud og blødgør den.
Derudover er der tilsat naturligt græskarkerneekstrakt, som fugter din hud og tilfører den elasticitet. Og så er der naturligvis aloe vera i også, som køler huden og beskytter den.

Der er 50 ml fugtmaske i flasken, der har et praktisk pumpehoved så du nemt kan dosere den rette mængde.
Masken er dermalogisk testet og er AllergyCertified.

Ingredienser: Glycerin*, Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Water*, Propanediol**, Pentylene Glycol**, Cucumis Sativus Fruit Water*, Maltooligosyl Glucoside**, Hydrogenated Starch Hydrolysate**, Pullulan**, Carrageenan**, Sodium Hyaluronate**, Cucurbita Pepo Seed Extract**, Phytic Acid**, Cellulose Gum**, Citric Acid**, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide.

 * = økologisk ** = naturlig

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
50 ml
Parfume
Nej
Astma- og Allergivenlig
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)