Anti Rødme Creme (50 ml) fra Ecooking der plejer irritationer i huden

Anti Rødme Creme

Brug denne lindrende creme hvis du døjer med irriteret og rødmende hud. Dæmper blussende fremtoning og beroliger huden. Særligt anvendelig i ansigtet men kan også bruges på kroppen. Har en matterende effekt.

Bør ikke bruges på meget tør hud.

Beskrivelse

Døjer du med blussende kinder og rødmende hud, så er denne creme perfekt til dig!
Cremen indeholder ingredienser, der beroliger din hud og modvirker rødme. Den er særlig velegnet til sensitiv hud og hud der har tendenser til urenheder. Den er fyldt med nærende ingredienser, der fugter din hud og reducerer linjer og porer.

De særlige ingredienser der er i denne creme er f.eks. kamille, der er rigtig god til sensitiv og irriteret hud. Renser din hud for frie radikaler, der beskadiger huden og sætter fart under ældningsprocessen. Der er også poria cocos i, som er en fedtabsorberende svamp der beroliger huden.

Du bør bruge cremen hver morgen. Og hvis behovet er der, også hver aften. Cremen skal smøres på afrenset hud. Og hvis du døjer med uren hud, er det især vigtigt at huske, at rense din hud af om aftenen da din hud simpelthen "suger dagens indtryk" til sig. Du kan mærke den dulmende effekt allerede en time efter du har smurt dit anigt ind.
For at opnå det bedste resultat, bør du bruge cremen hver dag i 28 dage.

Cremen er vegansk og dermatologisk testet. Den er desuden helt fri for parfume og AllergyCertified.
Der er 50 ml creme i bøtten.

Ingredienser: Aqua**, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol**, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate**, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin*, Cellulose**, Caprylyl Glycol, Stearic Acid**, Tocopherol**, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Lauroyl Glutamate**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Anthemis Nobilis Flower Water*, Phenylpropanol, Phragmites Karka Extract**, Poria Cocos Extract**, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid**

* = økologisk  ** = naturlig

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
50 ml
Parfume
Nej
Astma- og Allergivenlig
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)