• -40%
Danish Summer Mælkekande (350 ml) i klar krystal fra Kodanska

Danish Summer Mælkekande - Clear

Virkelig fin og enkel mælkekande, der passer ind i Danish Summer serien. Kanden har en lille hældetud og kan naturligvis bruges til at servere mælk i til kaffen. Men den er også rigtig fin at bruge som en lille vase eller til dessert sovs.

Lavet med det smukke dråbe-mønster som bobler udenpå kanden.

389,40 kr. 649,00 kr. -259,60 kr.

Beskrivelse

Virkelig fin mælkekande, der er dekoreret med det velkendte regndråbe-mønster - denne gang på ydersiden af kanden. Det er fantastisk med lidt spræl på kaffebordet - og det får du med denne flotte mælkekande.
Kanden er fremstillet i mundblæst krystalglas, hvor der i den grad er kælet for detaljerne. Mælkekanden er af allerhøjeste kvalitet og det mærkes lige så snart du har den i hånden.

Det er Marie Graff der er designeren bag kanden. Selve kanden er fremstillet i Bøhmen, Tjekkiet hvor de dygtigste glaspustere har deres glaspusterier. Hver enkelt kande bliver fremstillet enkeltvis ud fra en nøje udarbejdet træform. Kanden fremstilles i flere lag, og der kan derfor opstå små luftbobler i den færdige kande - ligesom kanderne ikke alle er 100% ens da de er håndlavet. Dette er blot udtryk for den udsøgte kvalitet, som denne kande er lavet i.

Mælkekanden måler 7 cm i diameter og er 19 cm høj. Der er plads til 350 ml i kanden.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
350 ml
Farve
Klar
Diameter
7 cm
Højde
19 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)