Danish Summer Skål - Medium (Ø: 17,2 cm) i Pink fra Kodanska
Brug din Danish Summer Skål som en flot slikskål
Danish Summer Skål - Medium (Ø: 17,2 cm) i Pink fra Kodanska
Brug din Danish Summer Skål som en flot slikskål

Danish Summer Skål, Medium - Pink

Virkelig fin skål med samme regndråbe mønster som resten af Danish Summer serien. Den lave skål har den perfekte størrelse til servering af lidt lækkert til kaffen, tilbehør til middagen eller en lysdekoration til din skænk.

Du kan med fordel sætte flere af skålene sammen i forskellige farver - det giver et smukt farvespil.

Beskrivelse

Denne lave skål er smuk og enkel i sit design og perfekt til at servere nærmest alt i. Medium skålen har en rigtig god størrelse, som kan bruges til slikskål og servere søde sager til kaffen. Den er også helt oplagt at bruge til tilbehør til middagen. Men størrelsen er også god hvis du vil lave en lysdekoration til din skænk - eller bare lade den stå fremme og pynte.

Du kan med fordel sætte flere skåle sammen i forskellige størrelser og farver, hvis du gerne vil have lidt mere liv på dit middagsbord. De lækre farver komplimenterer hinanden. Og du kan enten sætte farver i samme tone sammen - eller gå med kontrasterne, der giver et mere råt udtryk.

Det flotte Danish Summer mønster er naturligvis inspireret af den danske sommer, hvor der ind imellem kan komme en frisk byge. Derfor er der dråber i forskellige former og størrelser på skålen.

Selve idéen til skålen opstod, da Marie Graff - der står bag Kodanska - stod med et cocktailglas uden fod i hånden. Det lignede den flotteste lille skål - og så er der jo ikke langt til en ny skål ser dagens lys. Det er også en virkelig smuk form som skålen har fået, og det åbne look tillader at indholdet i skålen får lov at blive vist meget mere frem.

Designet er dansk - men de smukke skåle fremstilles i Bøhmen, Tjekkiet. Det er her de bedste glaspustere bor. Og disse glas skåle er lavet i mundblæst krystalglas af allerbedste kvalitet. Der kan forekomme små luftbobler i glasset under fremstillingen, da det hele blæses med munden. Dette er ikke fejl, men blot et ekstra kvalitetsstempel.
Der er heller ikke 2 af de håndlavede skåle der er ens - så hver skål er unik i sig selv.

Info om skålen:

Diameter: 17,2 cm
Højde: 4,5 cm
Farve: Pink / Lyserød

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Pink
Diameter
17,2 cm
Højde
4,5 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)