• -20%
Danish Summer Skål - Small (Ø: 12,3 cm) i Gul fra Kodanska

Danish Summer Skål, Small - Gul

Virkelig smuk skål med det fine mønster af regndråber på. Brug skålen når du skal servere en flot dessert, spise morgenmad eller skal lave det helt store tapasbord. Skålen har en rigtig god størrelse til at servere tilbehør i.

Du kan helt sikkert glæde en heldig modtager, hvis du giver disse skåle i gave. De kan nemt sættes sammen med alverdens service og bringer blot et lækkert touch til bordet.

359,96 kr. 449,95 kr. -89,99 kr.

Kan også købes her:

Beskrivelse

Denne smukke, lave skål er oplagt at bruge, når du skal portionsanrette desserter, forretter - eller skal dække op til det helt store tapasbord. Den lille skål har en helt perfekt form til snacks - og det åbne design tillader at indholdet i skålen er nemt at beundre.
Vil du gerne bruge skålene til andet end servering, er det helt oplagt at bruge dem til lys dekorationer eller bare have dem stående fremme og pynte.

Egentlig kommer skålen fra et cocktailglas. Marie Graff - der er danskeren bag Kodanska - stod en dag med et cocktailglas uden fod i hånden og tænkte at det var verdens fineste skål. Og det har hun helt ret i!
Skålen fås nu i 3 forskellige størrelser og et utal af farver, som du nemt kan sætte sammen på kryds og tværs.

Det flotte dråbemønster på skålen er inspireret af den danske sommer - og særligt de sommerbyger der ind imellem kigger forbi. Dråberne er forskellige i form og størrelse og giver et dejligt liv til skålen.

Alle skålene er lavet i mundblæst krystalglas og bliver fremstillet i Bøhmen, Tjekkiet. Her arbejder de bedste glaspustere og disse skåle emmer af fantastisk kvalitet. Da skålene alle er håndlavet, er der ikke 2 der er helt ens. Ind imellem kan der forekomme små luftbobler i glasset. Det er ikke en fejl, men derimod et udtryk for at skålen er mundblæst og fremstillet efter den bedste metode.

Info om skålen:

Diameter: 12,3 cm
Højde: 4,2 cm
Farve: Gul

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Gul
Diameter
12,3 cm
Højde
4,2 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)