• Økologisk
Big Waffle håndklæde (50 x 75 cm) i Pale Rose fra The Organic Company

Big Waffle Håndklæde - Pale Rose

The Organic Company
97-136-08

BIG WAFFLE håndklæderne fra The Organic Company, er lækre og komfortable. Håndklædet er lavet i høj kvalitet og lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Håndklædet har tilmed en høj sugeevne, og er dejligt blødt, så det er skønt at tørre hænderne af i. Læs mere om det lækre håndklæde længere nede på siden.

Beskrivelse

Her får du et rigtig lækkert håndklæde lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Håndklædet er af rigtig høj kvalitet og har lækre detaljer, som adskiller sig fra 'normale' håndklæder. Det flotte vaffel-væv gør, at håndklædet har et helt unikt udtryk. BIG WAFFLE håndklædet fra The Organic Company ser smukt ud at have hængene på badeværelset. Håndklædet har en rigtig dejlig størrelse (50 x 75 cm), som gør det oplagt at bruge håndklædet til gæsterne, ude på badeværelset. Eller, du kan vælge at have det hængende i køkkenet, ved siden af dine viskestykker.

Håndklædet har fået den smukke lyserøde farve - Pale Rose. Med BIG WAFFLE håndklædet hængende derhjemme på badeværelset, er du sikker på, at have et virkeligt lækkert håndklæde, i højeste kvalitet. Det flotte Nordiske udtryk, som håndkædet også giver, med sit vaffel mønster, er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet. Uanset om du vælger at bruge håndklædet, på badeværelset til at tørre hænderne i, eller ude i køkkenet, så er du sikker på, at det ser smukt ud. Men vigtigst af alt, så har du et håndklæde i høj kvalitet, som du bliver virkelig glad for.

Den flotte lyserøde farve, gør at håndklædet passer ind i alle former og farver af køkkener og badeværelser.

Størrelse
50 x 75 cm

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Økologisk
Ja
Farve
Lyserød
Bredde
50 cm
Længde
75 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)