• Økologisk
Forklæde med lomme i sort fra The Organic Company

Forklæde m. lomme - Sort

The Organic Company
97-69-02

Et flot og praktisk forklæde med lomme, og slids til bevægelighed. Forklædet har fået en sort farve, og er perfekt til madlavningen. 

Beskrivelse

Virkelig lækkert og praktisk hel-forklæde med lomme i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Forklædet har her fået den flotte  sorte farve - og passer både mænd og kvinder.

Med dette helt fantastiske hel-forklæde fra The Organic Company får du et super praktisk køkken-tekstil i økologisk bomuld i meget høj kvalitet. Der er virkelig tænkt over detaljerne i dette forklæde. Blandt andet er det fremstillet med en stor slids foran forneden på forklædet - noget man sjældent ser, men som fremmer god bevægelighed, når kæmper med varme gryder og skal bukke sig for at tage skoldhede bradepander ud af ovnen osv. Andre detaljer er den store anvendelige lomme på forsiden, og ikke mindst så kan hals-stroppen justeres, så forklædet i hals og overdel passer til både mindre og lidt større kokke og køkkenskrivere.

Forklædet er lavet i lækker 100% GOTS-certificeret bomuldstwill, der tillige er økologisk.

Det super lækre forklæde passer perfekt sammen med vores andre produkter fra The Organic Company. Supplér f.eks. med viskestykker og karklude, der kommer i samme dejlige kvalitetsmateriale - og sæt gerne forskellige farver sammen.

Materiale: 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld
Størrelse: 80 x 95 cm
Tåler: Vaskemaskine

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Økologisk
Ja
Vaskemaskine
Ja
Farve
Sort
GOTS-certificeret
Ja

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)