Havana Banana skål, Medium (Ø: 20 cm) i Banana Green fra Kodanska

Havana Banana Skål, Medium - Banana Green

Farverig skål der med sit virkelig flotte mønster kan sprede en helt fantastisk glæde når du serverer salater, tilbehør og snacks i den. Lavet i mundblæst krystalglas, hvor hver enkelt skål bliver fremstillet enkeltvis.

Denne skål er naturligvis perfekt på dit eget bord, men er også en rigtig god gave både til fødselsdag, bryllup og jul.

Beskrivelse

Denne fantastiske skål er virkelig 'one of a kind'. Hver enkelt skål er lavet i mundblæst krystalglas, der er blevet nænsomt formet mens der er leget med farverne. Farverne er manuelt blandet, sølv- og guldstøv er tilsat i hånden og så er skålen ellers formet individuelt af de dygtige glaspustere, der fremstiller Kodanskas produkter i Bøhmen, Tjekkiet.

Formen på skålen er ganske enkel og passer til rigtig mange ting. Skålene kommer i 3 forskellige størrelser - og i dem kan du servere salater og tilbehør til middagen. Du kan servere oliven, snacks og nødder til tapas og eftermiddagshygge. Og du kan servere morgenmad og desserter. Mulighederne er virkelig mange - ligesom du kan kombinere de forskellige farver på kryds og tværs.

Skålene er nemme at gøre rent, da de sagtens tåler opvaskemaskine på glas programmet. På den måde holder du glasset flot i mange år.

Info om skålen:

Højde: 11 cm
Diameter: 20 cm
Farve: Banana Green

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Opvaskemaskine
Ja
Farve
Grøn
Diameter
20 cm
Højde
11 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)