Cosori Pro airfryer i sort fra Cosori

Cosori Pro Airfryer

Nem at betjene - og hurtig tilberedning af din mad. Denne airfryer er ikke til at komme udenom, når du skal tilberede lækre måltider. Og så er det nemt! Maskinen kommer med 9 forhåndsindstillinger, så du kan starte den med et enkelt tryk.

1.599,00 kr.

Beskrivelse

Her får du den perfekte løsning til dig, der gerne vil lave lækre og sprøde retter på effektiv vis. Med sin avancerede teknologi tilbereder denne airfryer nemt og effektivt dine yndlingsretter på en sundere måde.

Airfryeren har en kapacitet på 4,7 liter, hvilket er nok til at lave mad til 2-4 personer. Der er 9 forudindstillede programmer, der gør det nemt at tilberede alt fra sprøde pommes frites til saftige kyllingebryster. Med den digitale touch-skærm kan du nemt vælge den ønskede temperatur og tid, og den indbyggede timer sikrer, at din mad bliver tilberedt perfekt hver gang.
Du kan desuden vælge at forvarme maskinen eller at holde maden varm.

Cosori Pro Airfryer er ikke kun en sund og bekvem måde at tilberede dine yndlingsretter på, den er også energieffektiv. Takket være dens avancerede luftcirkulationsteknologi bruger denne airfryer kun en brøkdel af den strøm, som en almindelig ovn ville bruge til at tilberede samme mængde mad. Dette gør det ikke kun mere økonomisk for dig, men også mere miljøvenligt. Med Cosori Pro Airfryer kan du nyde lækker, sund og sprød mad uden at skulle bekymre dig om høje energiregninger eller unødvendigt ressourceforbrug.

Cosori Pro Airfryer er virkelig nem at rengøre takket være dens non-stick belægning, der gør det let at tørre af og rengøre efter brug. Med sit moderne og elegante design vil denne airfryer også passe perfekt ind i enhver køkkenindretning.

Der medfølger spydstativ med 5 spyd samt en bog med opskrifter.

Fakta om maskinen:
Mål: 27,2 x 27,2 x 30,3 cm
Watt: 1500

Produktoplysninger

Kapacitet
4700 ml
Farve
Sort

Bedømmelse Anmeldelser (0)