• -20%
Cocktail skænkeprop (20 ml) fra Nicolas Vahé

Cocktail Skænkeprop, 2 cl

Oplev ultimativ præcision og stilfuld cocktailblanding med vores rustfri stålskænkeprop med dosering. Denne must-have til din hjemmebar og køkkenet sikrer, at du altid opnår de perfekte proportioner i dine cocktails.

36,00 kr. 45,00 kr. -9,00 kr.

Beskrivelse

Få mest muligt ud af din hjemmebar og dit køkken med denne lille skænkeprop med dosering. Denne praktiske enhed er uundværlig for enhver cocktailentusiast og vært. Skænkeproppen har en kapacitet på enten 20 ml eller 40 ml og er fremstillet i rustfrit stål, hvilket giver den et tidløst udseende. Den er designet af Nicolas Vahé med det formål at gøre det nemt for dig at blande perfekte cocktails til dine gæster. Nøjagtige mængder er afgørende for at undgå at servere en drink eller cocktail, der enten er for tynd eller for stærk. Derfor er denne prop udstyret med dosering, så du altid får den rette mængde hver gang.

Når du har tømt flasken, kan du nemt vaske skænkeproppen i hånden og bruge den igen. Den er lavet af holdbare materialer, der sikrer, at den kan bruges igen og igen uden at miste sin funktionalitet eller kvalitet.

Denne skænkeprop tilbyder mere end bare en praktisk funktion. Den tilføjer også et strejf af stil til din bar eller køkkenindretning med sit elegante rustfri ståldesign. Det tidløse udseende passer perfekt til enhver indretning og giver dig mulighed for at servere dine cocktails med stil og klasse.

Uanset om du er en erfaren bartender eller bare elsker at eksperimentere med cocktails derhjemme, vil denne skænkeprop være din pålidelige hjælper. Den sikrer, at du altid har de rette proportioner i dine drinks, hvilket resulterer i velsmagende og velbalancerede cocktails, der vil imponere dine gæster.

Så opgrader din hjemmebar eller dit køkken med denne skænkeprop og oplev en ny dimension af præcision og bekvemmelighed. Bliv en mester i cocktailblandning og imponér dine gæster med perfekt afmålte drinks hver gang ved hjælp af denne praktiske og stilfulde skænkeprop.

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Opvaskemaskine
Nej
Kapacitet
20 ml

Bedømmelse Anmeldelser (0)