• -45%
Daily hulske (L: 29 cm) i rustfrit stål fra Nicolas Vahé

Daily Hulske

Minimalistisk og effektiv køkkenske fra Nicolas Vahé. Praktisk til at opsamle pasta, grøntsager og kartofler uden overskydende væske. Holdbar og let at rengøre i rustfrit stål.

33,00 kr. 59,95 kr. -26,95 kr.

Beskrivelse

Hvis du er en hjemmekok, der sætter pris på at have de rigtige redskaber i dit køkken, så er Daily Hulske fra Nicolas Vahé det ultimative valg. Denne alsidige ske er designet med fokus på minimalistisk og let industrielt look, der vil tilføje en stilfuld touch til enhver køkkenindretning.

Med Daily Hulske behøver du ikke længere bøvle med at hælde kogende væske fra dine retter. Denne ske er udstyret med mange huller, der gør den ekstremt effektiv til at opsamle pasta, grøntsager og kartofler fra kogende vand og placere dem direkte på tallerkenen, uden at der følger væske med. Du kan nemt nyde din perfekt kogte pasta eller de friske dampede grøntsager uden at skulle bekymre dig om overskydende vand.

Daily Hulske er en del af den eksklusive Daily-serie fra Nicolas Vahé, der byder på uundværlige køkkenredskaber i rustfrit stål. Disse redskaber er kendt for deres holdbarhed og høje kvalitet, hvilket sikrer, at de vil være en pålidelig følgesvend i dit køkken i mange år fremover.

Denne hulske er ikke kun funktionel, men den er også let at rengøre takket være det rustfrie stål. Du kan nemt skylle den under vandhanen eller placere den i opvaskemaskinen efter brug, hvilket gør den praktisk til daglig brug.

Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at eksperimentere i køkkenet, vil Daily Hulske være din trofaste følgesvend. Den vil gøre det nemt for dig at løfte og servere dine favoritretter uden besvær. Så tilføj Daily Hulske til dit køkkenredskabssortiment i dag og oplev en ny standard for effektivitet og stil i dit køkken.

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Opvaskemaskine
Ja
Længde
29 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)