• Økologisk
Turkis Blanding (220 gram) med pebermynte og lakrids fra Min Yndlings Te

Turkis Blanding - Lakrids, 220 gram

Min Yndlings Te
39-20-28

Præmieret koffeinfri urte te med rigtig god smag af lakrids og ingefær.

79,00 kr.

Kan også købes her:

Beskrivelse

Er du fan af velsmagende urte te, så skal du ikke udenom denne blanding! Her er en virkelig lækker te baseret på lakridsrod med lækre urter bl.a. ingefær. Ingefæren giver teen et skønt tvist, der gør den frisk og en helt fantastisk oplevelse.

Turkis blanding er 100% økologisk og fremstillet af de fineste urter. Den er i 2015 blevet præmieret med Great Taste Awards, hvilket er teens svar på en Michellin stjerne. Så der er her tale om te af prima kvalitet!

Der er ingen koffein i denne urte te-blanding. Så alle kan drikke den, unge som gamle. Dog skal man lige være lidt påpasselig hvis man har forhøjet blodtryk, da for megen lakridsrod ikke er godt mod dette. Teen er også uden garvesyre, så den bliver ikke besk selvom den står og trækker i mange timer.

Du kan nyde denne blanding både kold og varm. Drik den varm om aftenen under et tæppe på sofaen. Eller nyd  den kold med et par isterninger i, på en varm sommerdag.

Min Yndlings Te er bevidste om miljøet og passer på det, så godt det er muligt. Derfor er teen pakket så let som muligt i en enkel cellofanpose.

Der medfølger et matchende te æg, så du er klar til at brygge teen så snart du pakker den ud.
Teen skal trække i 5-10 minutter, før den er klar til at blive drukket.

Indhold: 220 gram

Ingredienser: Lakridsrod, citrongræs, pebermynte og ingefær.

Produktoplysninger

Varianter
Urte te
Vægt
220 gram
Økologisk
Ja
Koffeinfri
Ja

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (1)