Muffins med chai er specielt gode til morgenbordet og brunchen, men kan og må naturligvis også spises på alle tidspunkter i løbet af dagen.
De lækre krydderier fra chai latten giver den skønneste smagsoplevelse, og vi er især vilde med dem lune, når vejret udenfor er lidt gråt og trist.

Du får 12 muffins ud af denne opskrift.
Du skal bruge:

  • 225 ml mælk
  • 100 gram hvid chokolade
  • 70 gram Chai Latte
  • 400 gram hvedemel
  • 150 gram solsikke olie
  • 2 æg
  • 2 1/2 tsk bagepulver
  • 150 gram sukker

Sådan gør du:

  1. Varm mælken op og mix sammen med chai latte indtil alt pulver er opløst
  2. I en stor skål blandes hvedemel, bagepulver, sukker og hakket chokolade
  3. Når mælken er afkølet tilsættes æg og olie, som piskes godt sammen
  4. Tilsæt de flydende ingredienser til de tørre ingredienser og rør dejen sammen
  5. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 20-25 minutter