Bagværk og desserter

Vores allerbedste opskrifter på forskellige slags bagværk og desserter - lad dig inspirere!

Der er intet så dejligt og hyggeligt som hjemmebag og skønne hjemmelavede desserter - det slår alt, hvad man kan købe sig til! Her finder du vores absolut bedste opskrifter på hjemmelavet bagværk og desserter - der er lidt for enhver smag.

Lækre spiselige julekugler på pind

Hvis du har lyst til, at lave brownie på en lidt anden måde, så læs med her. Jeg har nemlig lavet brownie julekugler på pind. De er hvert fald mit bud på, hvad der kan være sjovt at lave til juletiden.

Casper

Skøn Æblecrumble

Her deler jeg opskriften med dig, til en virkelig lækker æblecrumble kage. Kagen nydes lun og så smager den ellers bare fantastisk godt af jul og hygge. Du skal nok blive ligeså glad for den, som kontoret her blev.

Casper

U-hyggelige Halloween Muffins

Lækre svampede muffins, som er Halloween-pyntet. Disse cupcakes (som de jo også kaldes), er virkelig nemme at lave og utrolig lækre! Derudover er de virkelig sjove at have stående til Halloween-festen. Så hvis du går op i Halloween, ligeså meget som jeg gør. Så skal disse nok blive et hit.

Casper

Skøn Risalamande med vanilje

Få Gittes bedste opskrft på risalamande samt tips til hvordan du kan koge den, uden den brænder på!

Gitte

Flødeboller ala Grith

Grith har lavet nogle virkelig lækre flødeboller til kontoret. Opskriften deler hun med jer, lige her. Jeg kan love jer for, at de smager godt!

Casper

Luftige og lækre svenske kanelboller

Få opskriften på de lækre svenske kanelboller, eller kanelbullar som de omtales i Sverige. Disse kanelboller er mit absolut yndlings bagværk, og passer til enhver anledning.

Nanna

Studentergilde VOL 2: Lækre og nemme brownies og studenterbrød

En dejlig nem opskrift på 2 virkelig lækre kager, nemlig brownies og studenterbrød.

Casper

Studentergilde VOL 1: Lækre og lette macarons i studenterfarver

En opskrift på lækre macarons, som virkelig smager dejligt og er nemme at lave, til f.eks. når studentervognen kommer forbi.

Casper

To skønne retter til de sultne studenter

To super nemme opskrifter på luftige pølsehorn og smagfulde pizzasnegle, som er perfekte til når studenterne kommer forbi på deres vogntur. Servér dem sammen med skønne saucer fra blandt andet Stokes

Frederik