1. Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Så er den klar, til når du skal bage kagen.
2. Smelt de 125 g chokolade og smør sammen. Jeg plejer at bruge mikroovnen. Bare du er lidt forsigtig, så kan det sagtens gå.
3. Pisk sukker og æg sammen til en klæbrig masse. Min håndmixer har en timer - så jeg piskede i 3 minutter.
4. Vend chokolade-smør blandingen ned i æg- sukker massen.
5. Kom de resterende ingredienser ned i skålen. (Vanilje og mel). Søen for at vende det hele godt rundt, så du undgår at der sidder mel-klumper i dejen.
6. Kom dejen i en beklædt springform på en cirka Ø22 cm.
7. Bag kagen i ovnen ved de 180 grader, i cirka 25-30 minutter. Hold dog øje med den efter de 25 minutter, hvis du lige mener, at den skal have lidt længere tid. Alle ovne er jo forskellige.
8. Sæt kagen på køl køleskabet.
9. Smelt nu de 120 gram (af din yndlingschokolade) som du vil blande sammen med din brownie.
Herefter smuldrer du brownien ned i chokoladen. Sørg for, at vende hele dejen godt rundt. Det er absolut lettest at gøre med hænderne.
10. Form kagemassen til 10-12 kugler og sæt dem på frys.
11. Alt imens, at dej-kuglerne hygger sig i fryseren, så smelter du overtrækchokoladen.
Du kan gøre det i et vandbad, eller i mikroovnen. Det er hvad du lige finder lettest. Hæld chokoladen ned i små kopper, eller skåle.
12. Tag brownie-kuglerne ud ad fryseren, sæt pinde i kuglerne og dyp dem i chokoladen.
13. Pynt dine brownie-kugler med den pynt, som du ønsker.
Sæt nu brownie-kuglerne på køl i køleskabet, til chokoladen rigtigt har sat sig.