Find alt til bordet fra Broste Copenhagen
Skønt opskrift på Gin Passion
Sådan laver du en lækker gin passion cocktail

Brownie er nok tæt på at være min favorit kage. Jeg er kæmpe tilhænger af chokolade! Og egentlig bare kage, sådan helt generelt. Men det tror vidst også, så småt er gået op for jer.

Grundopskriften på denne brownie er blevet min personlige go-to. Så den ligger mit hjerte ekstra nært, end de andre kager, som jeg har delt her. Så jeg håber, at I tager god imod den! Og endnu bedre, selvfølgelig har lyst til at lave den.
Del endelig jeres kager med os, hvis der er noget I laver. Det ville jeg blive så glad for.

Find skønt udstyr til baren fra Stelton

Opskrift på browniekugler på pind

50 minutter

10-12 personer

Ingredienser

Brownie - Grundopskrift

125 g mørk chokolade

110 g ægte smør

200 g sukker

2 stk store æg (hvis du kun har små æg, så brug 3 stk)

1/2 polynesisk vaniljestang (1 hel, hvis det er en almindelig) - kan godt udelades, hvis det er.

50g hvedemel

Chokolade

120 g af din yndlingschokolade (denne skal blandes i grundopskriften på brownies)

400-500 g overtrækschokolade. Skal du have flere forskellige farver/slags, så skal bruge cirka 200 g af hver.
Jeg brugte hvid chokolade og mælkechokolade.

Pynt:

Happy Sprinkles krymmel

10-12 pinde (jeg fandt dem i Søstrene Grene)

Fremgangsmåde

1. Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Så er den klar, til når du skal bage kagen.

2. Smelt de 125 g chokolade og smør sammen. Jeg plejer at bruge mikroovnen. Bare du er lidt forsigtig, så kan det sagtens gå.

3. Pisk sukker og æg sammen til en klæbrig masse. Min håndmixer har en timer - så jeg piskede i 3 minutter.

4. Vend chokolade-smør blandingen ned i æg- sukker massen.

5. Kom de resterende ingredienser ned i skålen. (Vanilje og mel). Søen for at vende det hele godt rundt, så du undgår at der sidder mel-klumper i dejen.

6. Kom dejen i en beklædt springform på en cirka Ø22 cm.

7. Bag kagen i ovnen ved de 180 grader, i cirka 25-30 minutter. Hold dog øje med den efter de 25 minutter, hvis du lige mener, at den skal have lidt længere tid. Alle ovne er jo forskellige.

8. Sæt kagen på køl køleskabet.

9. Smelt nu de 120 gram (af din yndlingschokolade) som du vil blande sammen med din brownie.
Herefter smuldrer du brownien ned i chokoladen. Sørg for, at vende hele dejen godt rundt. Det er absolut lettest at gøre med hænderne.

10. Form kagemassen til 10-12 kugler og sæt dem på frys. 

11. Alt imens, at dej-kuglerne hygger sig i fryseren, så smelter du overtrækchokoladen.
Du kan gøre det i et vandbad, eller i mikroovnen. Det er hvad du lige finder lettest. Hæld chokoladen ned i små kopper, eller skåle.

12. Tag brownie-kuglerne ud ad fryseren, sæt pinde i kuglerne og dyp dem i chokoladen.

13. Pynt dine brownie-kugler med den pynt, som du ønsker.

Sæt nu brownie-kuglerne på køl i køleskabet, til chokoladen rigtigt har sat sig.

Tips og trick

Hvis du - som mig - ikke lige ligger inde med Ruby-chokolade, så kan du vælge at bruge rød frugtfarve i den hvide chokolade. 
Jeg gjorde samme trick, for at få den hvide chokolade grøn (eller, forsøget på det hvert fald), jeg kunne nok godt have brugt lidt mere grøn farve.