Find alt til bordet fra Broste Copenhagen
Skønt opskrift på Gin Passion
Sådan laver du en lækker gin passion cocktail

Min 'all-time favorite' suppe er denne tomatsuppe, som virkelig bare er verdens bedste suppe hvis du spørger mig.

Denne opskrift på tomatsuppe med pastanudler er simpel, men resultatet er helt enormt lækkert. 

Jeg laver altid denne version, som kombinerer den klassiske tomatsuppe, med den italienske minestrone suppe.

Find skønt udstyr til baren fra Stelton

Opskrift på Tomatsuppe

20 minutter

4 person

Ingredienser

2 hakkede løg

1 tsk. hvidløgsgranulat

1 tsk. paprika

0,5 tsk. karry

1. tsk. sukkker

2 gulerødder

3 dåser hakkede tomater

1 dl. grøntsagsbouillon

1 dl. piskefløde

Suppenudler

Salt & Peber

Til topping:

Ristede bacon tern

Ristede gulerødder i tern

Persille

Fremgangsmåde

1. Kog suppenudler efter anvisning på posen og sæt til side

2. Skær løget i grove tern og rist dem i olivenolie i en tykbundet gryde

3. Tilsæt paprika, hvidløgsgranulat og karry og lad det stege med i et minuts tid under omrøring.

4. Tilsæt hakkede tomater, sukker og grøntsagsbouillon, og lad det simre under låg i 15 min.

5. Blend suppen og tilsæt derefter fløde. Lad suppen simre under omrøring ved svag varme, i et par minutter, og smag til med slat og peber.

6. Tilsæt suppenudler og server

Til Topping:

Top din suppe med ristede tern af gulerødder og bacon, og drys suppen med friskhakket persille.

Tips og trick

Suppen kan sagtens fryses ned, så du altid har en god varm suppe at tage ud. Undlad dog at tilføje fløden, inden du fryser en portion ned. Fløden tilsættes efter du har tøet suppen op på ny.