Min 'all-time favorite' suppe er denne tomatsuppe, som virkelig bare er verdens bedste suppe hvis du spørger mig.
Denne opskrift på tomatsuppe med pastanudler er simpel, men resultatet er helt enormt lækkert.
Jeg laver altid denne version, som kombinerer den klassiske tomatsuppe, med den italienske minestrone suppe.
Opskrift på Tomatsuppe
20 minutter
4 person
Ingredienser
2 hakkede løg
1 tsk. hvidløgsgranulat
1 tsk. paprika
0,5 tsk. karry
1. tsk. sukkker
2 gulerødder
3 dåser hakkede tomater
1 dl. grøntsagsbouillon
1 dl. piskefløde
Suppenudler
Salt & Peber
Til topping:
Ristede bacon tern
Ristede gulerødder i tern
Persille
Fremgangsmåde
1. Kog suppenudler efter anvisning på posen og sæt til side
2. Skær løget i grove tern og rist dem i olivenolie i en tykbundet gryde
3. Tilsæt paprika, hvidløgsgranulat og karry og lad det stege med i et minuts tid under omrøring.
4. Tilsæt hakkede tomater, sukker og grøntsagsbouillon, og lad det simre under låg i 15 min.
5. Blend suppen og tilsæt derefter fløde. Lad suppen simre under omrøring ved svag varme, i et par minutter, og smag til med slat og peber.
6. Tilsæt suppenudler og server
Til Topping:
Top din suppe med ristede tern af gulerødder og bacon, og drys suppen med friskhakket persille.
Tips og trick
Suppen kan sagtens fryses ned, så du altid har en god varm suppe at tage ud. Undlad dog at tilføje fløden, inden du fryser en portion ned. Fløden tilsættes efter du har tøet suppen op på ny.