Monin

Monin - frappé når den er allermest delikat

Skøn, cremet og virkelig lækker frappékaffe med smag af chokoladekaffe eller vanillie er bare noget af det mest vidunderlige, når man har brug for en kop styrkende kaffe, som samtidig læsker og stiller tørsten på en varm sommerdag - eller når man bare ikke har lyst til noget varmt at drikke. Med Monins frappépulvere får du skyhøj kvalitet på din isafkølede kaffedrik - og en lynhurtig måde at lave den  på!

Bag det franske brand Monin står et lidt mere end 100 år gammelt fransk firma, der igennem nu tre generationer har udviklet, fremstillet og forhandlet intense frugtsirupper med skønne delikate aromaer. I dag fremstiller virksomheden ikke bare almindelige frugtsirupper, men også sukkerfri sirupper, økologiske sirupper, puréer, gourmet dessertsaucer, drikkekoncentrater, cocktail mix, frugtsmoothiemix, sødemidler etc. Og så fremstiller de - ikke mindst - de ovenfor omtalte fantastiske pulvere til vidunderlig frappékaffe!

Hos NORU synes vi, at også du bør smage Monins frappéer - for hold da op, hvor er de lækre! Længere nede på siden finder du vores håndplukkede udvalg af de vidunderlige frappépulvere i dejligt store dåser. Vi har dem med smag af kaffe, chokolade og vanillie - prøv dem!

Firmaet bag

Monins mission er at blive og vedvarende være et brand, som kunderne har - og kan have - tillid til, og som leverer kreative smagsløsninger til drikke- og fødevarer til gavn og succes for kunderne.

Virksomhedens værdier er koncentreret omkring levering af kvalitet og omkring dét at kunne leve op til kundernes forventninger. Internt vil man fremme såvel personlig som professionel udvikling - blandt andet gennem vedligeholdelse af sikre arbejdsmiljøer, der understøtter godt teamwork. Ligeledes opmuntrer man til og søger at styrke effektivitet, samtidig med at man i virksomheden forventer omtanke og sikkerhed i alt, hvad man foretager sig. I Monin er man stolte af virksomhedens historie, men man søger også konstant at opmuntre alle medarbejdere til at være udviklingsorienterede. Og sidst - men bestemt ikke mindst - så tror man på personlig - såvel som professionel - ansvarlighed. Virksomheden har - i forhold til omgivelserne - dedikeret sig til især at udvise ansvarlighed på sociale og miljømæssige områder.

Social og miljømæssig ansvarlighed

Man finder Monins produktionsfaciliteter og kontorer blandt andet i Frankrig, Dubai, Florida, Malaysia og Kina, og de skønne produkter eksporteres til store dele af verden. Virksomhedens værdier gør, at man i meget høj grad er committet til at udvise ansvarlighed overfor det omgivende samfund og miljø på forskellige punkter. Dette giver sig blandt udtryk i følgende resultater og initiativer:

 • Medarbejderne skal være glade for at arbejde for Monin.

 • Virksomheden støtter CORE, der er en organisation, der beskæftiger sig med hjælp til børn med livstruende sygdomme.

 • Virksomheden støtter også Grounds For Health, der blandt andet tilbyder cancer-behandlingsprogrammer til kvinder i kaffeindustrien.

 • Virksomheden er af EPA anerkendt som WasteWise Partner, hvilket er en anerkendelse af dens indsats i forhold til ansvarlige produktionsmetoder og fokus på genanvendelse.

 • Virksomheden anvender paknings- og forsendelsesemballage, der er 100% genanvendeligt og er helt uden styrofoam. Toneren, der anvendes til print på emballagen, er vandbaseret og indeholder ingen forurenende komponenter. De labels, der anvendes, er fremstillet af klorfrit papir og er certificeret af Forest Stewardship Council.

 • På verdensplan reducerer Colony Collapse Disorder hastigt bestanden af bier. Monin iværksatte allerede for 10 år siden et initiativ, hvor virksomheden leverer overskydende sirup fra produktionen til bi-føde. 

 • Hos Monin tester man grundigt alle råvarer og al produktion. Man tror på, at grundig og kontinuerlig overvågning af produktionen samt uddannelse og træning skaber den absolut bedste kvalitet og højeste fødevare-sikkerhed.

 • Monin er Safe Quality Food-certificeret.

 • Alle Monins sirupper er Kosher, og en stor del af dem er også Halal - og så har man en produktlinie med ene økologiske sirupper.

 • Monin er partner i Step Up for Students, som leverer studielegater til studerende fra lavindkomstfamilier i Florida.

Monins frappépulvere

Med de vidunderlige frappépulvere fra Monin får du de skønneste smagsoplevelser! Frappékaffe er lynhurtigt at lave med disse pulvere, og udover selve pulveret kræver det ikke andet end vand eller mælk, isterninger og en god blender, der kan tåle at blende is. Sådan gør du:

 1. Hæld et glas koldt vand eller mælk i blenderen.

 2. Tilføj en skefuld Monin frappépulver efter egen smag og en håndfuld isterninger.

 3. Blend det hele i omtrent 30 sekunder og hæld den skønne frappé op i et kaffeglas.

 4. Pynt evt. med lidt lækker revet chokolade - f.eks. mørk chokolade med salt fra Chokolet - eller dejlig kaffesirup på toppen, og servér gerne med et flot sugerør.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Vis mindre