Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Kaffesirup

Der er 9 varer.

Kaffesirup - luksus til kaffen og dessertkøkkenet

Absolut intet kan pifte kaffe og kakao op som en lækker kaffesirup af rigtig god kvalitet! Brug den i stedet for sukker i kaffen - men husk, at den også er super velegnet til dejlige desserter, i flødeskum, over kager, på pandekager og vafler osv. Kun fantasien sætter grænser for, hvad god kaffe...

Læs mere
Viser 1 - 9 af 9

Filtrér efter:

Kaffesirup - luksus til kaffen og dessertkøkkenet

Absolut intet kan pifte kaffe og kakao op som en lækker kaffesirup af rigtig god kvalitet! Brug den i stedet for sukker i kaffen - men husk, at den også er super velegnet til dejlige desserter, i flødeskum, over kager, på pandekager og vafler osv. Kun fantasien sætter grænser for, hvad god kaffesirup kan bruges til!

Fremstilling af kaffesirup

Sirup er helt enkelt en koncentreret og tyktflydende sukkeropløsning, som kan anvendes til mange forskellige formål i madlavningen - f.eks. i konfekt, i varme og kolde drikke og måske i særlig grad i dessertkøkkenet.

Klassisk mørk og lys sirup er biprodukter ved fremstilling af raffineret hvidt sukker. Man fremstiller dog også lækre aromatiske sirupper af saft fra andre planter end sukkerroer og -rør. F.eks. fra majs, løn, ahorn og birk. Når man fremstiller sirup, opløser man sukker i vand eller saft, der er tappet af eksempelvis ahorn- eller birketræer. Derefter inddampes væsken, til den har en intens aromatisk smag og en tyktflydende konsistens med et meget højt sukkerindhold. Der skal ret meget saft eller vand til for at lave blot en lille mængde sirup. F.eks. skal der anvendes omtrent 50 liter ahornsaft til fremstilling af blot en enkelt liter sirup! 

Til kaffesirupper tilsættes den rene sirup forskellige lækre smagselementer - f.eks. vanilliekorn, lakrids eller flydende karamel.

Anvendelsesmuligheder

Der er næsten uanede anvendelsesmuligheder for kaffesirup. Prøv f.eks. at forkæle din morgengrød med lidt lækker sirup. Kaffe- eller frugtsirup er også helt perfekt som en virkelig god erstatning for den super fede smørklat på risengrøden, som mange ikke er så begejstrede for!

Kaffesirup er også yderst anvendeligt - og kolossalt lækkert - på forskellige slags pandekager, crepes og vafler. Og meget gerne sammen med en klat is eller flødeskum og lidt hakkede nødder eller chokolade. Du kan selvfølgelig også pifte din isanretning op med lidt lækker sirup. 

Når du bager, kan du med succes erstatte noget af sukkeret i brød og kager med kaffesirup, som tilfører mere aroma end rørsukker og klassisk hvidt sukker. Prøv også at pifte din hjemmelavede chokolademousse op med kaffesirup og erstat gerne en del af sukkeret i din hjemmelavede is med netop kaffesirup.

Der er nærmest uendelige muligheder for at anvende lækre sirupper i fremstillingen og tilberedningen af bagværk, desserter og varme og kolde drikke! Prøv det selv af - eller lad dig inspirere af vores forskellige idéer til anvendelse. Dem finder du i beskrivelserne af vores smagsvarianter herunder:

Smagsvarianter

NORUs lækre kaffesirupper kommer blandt andet fra skønne Puk's Delikatesser og Ruds Køkken, og de fås i en lang række smagsvarianter, som du her får en lille miniguide til:

  • Lakrids
    Vidunderlige kaffesirupper til dig, der elsker smagen af god lakrids. Brug dem i kaffen, men også gerne fx. i en herlig lakridsgelé til fromagekager, i konfekt eller f.eks. over en rigtig god vanillieis. Prøv også at blande en skefuld i din flødeskum - det smager helt fantastisk!

  • Karamel
    Karamelsirup er vores kunders ultimative favorit! Siruppen kan bruges til mange ting - blandt andet er den virkelig god som et twist i kaffen og som ekstra smagsgiver i din dessert. Prøv også siruppen som sødemiddel til din skyr, overtræk til din is eller som et ekstra skønt pift i den traditionelle søde iskaffe og -kakao. For mange er karamelsirup simpelthen et must i køkkenet - og i NORU giver vi dem helt ret. Vi elsker nemlig også karamelsirup.

  • Vanilje
    Intet kan begejstre som intens god vaniljesmag! Brug vaniljesirup til både varm kaffe og til sommerlig iskaffe. Overvej også at bryde med traditionerne og pifte din jule-risalamande op med en lille skefuld vaniljesirup. Og skal det være ekstra lækkert, så tilføj også en lille skefuld vidunderlig kastanielikør!

  • Irish Cream
    Irish Cream sirup er perfekt til dig, der ville ønske, at du altid kunne hælde Bailey's i din kaffe. Siruppen har nemlig den perfekte smag af flødelikør. Du kan altså med succes nemt skifte Bailey's ud med Irish Cream sirup. Dette gælder både i diverse desserter og i spændende drinks, hvor du normalt ville bruge irsk flødelikør.

  • Hasselnød 
    Hasselnøddesirup har en intens og næsten helt eksklusiv smag. Denne kaffesirup passer perfekt som sødemiddel til kaffe, cappuccino og espresso. Den er dog samtidig også fantastisk velegnet som smagsgiver i kager og desserter. Prøv f.eks. at ælte lidt hasselnøddesirup ind i marcipanen til din julekonfekt. Eller dryp den på dine lagkagebunde med hakkede hasselnødder for at få en mere intens nøddesmag i lagkagen.

  • Chokolade 
    Chokoladesirup er en klassiker - både i kaffe, i flødeskum og over is. Det smager himmelsk! Du kan med en god chokoladesirup også trylle et glas iskold mælk om til den lækreste søde drik. Og du kan servére siruppen til amerikanske pandekager i stedet for ahornsirup. Kun fantasien sætter grænser...

  • Amaretto
    Amaretto er en klassisk italiensk mandellikør, som er perfekt sammen med kaffe. Sirup med Amaretto-smag har en elegant og vidunderligt lækker sødme og en intens smag af mandel. Ligesom vaniljesirup vil også Amarettosirup egne sig fantastisk blandt andet over frisk frugt - og ikke mindst som ny og spændende ingrediens i en ellers klassisk risalamande. Prøv den også som et ekstra pift i chokolademousse og andre lækre desserter.

Se og læs meget mere om alle vores forskellige herlige kaffesirupper andetsteds på denne side.