Filtrér produkter

Kaffesirup

Kaffesirup

Kaffesirup - ekstra sødme og aroma til kaffen

Absolut intet kan pifte kaffen op som en ordentlig kaffesirup af god kvalitet! Brug den i stedet for sukker i kaffen - og husk, at den også er perfekt i varm kakao, i desserter, i flødeskum, over kager, på pandekager og vafler osv.

Smagsvarianter

NORUs kaffesirupper kommer blandt andet fra Cherry ...

Læs mindre

Kaffesirup - ekstra sødme og aroma til kaffen

Absolut intet kan pifte kaffen op som en ordentlig kaffesirup af god kvalitet! Brug den i stedet for sukker i kaffen - og husk, at den også er perfekt i varm kakao, i desserter, i flødeskum, over kager, på pandekager og vafler osv.

Smagsvarianter

NORUs kaffesirupper kommer blandt andet fra Cherry Rocher, Ruds Køkken og Lie Gourmet, og de fås i en lang række smagsvarianter, som du her får en lille guide til:

 • Lakrids og saltlakrids
  Vidunderlige kaffesirupper til dig, der elsker smagen af god lakrids. Vi har både varianter med sød lakrids og med vidunderlig salt lakrids. Brug dem i kaffen, men også gerne fx. i en herlig lakridsgelé til fromagekager eller f.eks. over en rigtig god vanillieis. Prøv også at blande en skefuld i din flødeskum - det smager fantastisk!
 • Karamel
  Karamelsirup er vores kunders ultimative favorit! Siruppen kan nemlig bruges til mange ting - blandt andet er den god som et twist i kaffen eller som ingrediens i din dessert. Prøv også siruppen som sødemiddel til din skyr, overtræk til din is eller som et ekstra skønt pift i den traditionelle søde iskaffe. For mange er karamelsirup simpelthen et must i køkkenet!
 • Vanilje
  Intet kan begejstre som intens god vaniljesmag! Brug vaniljesirup til både varm kaffe og til sommerlig iskaffe, og overvej også at bryde med traditionerne og pifte din jule-risalamande op med en lille skefuld vaniljesirup - måske endda sammen med en skefuld vidunderlig kastanielikør!
 • Irish Cream 
  Irish Cream sirup er perfekt til dig, der ville ønske, at du altid kunne hælde Bailey's i din kaffe. Siruppen har nemlig den perfekte smag af flødelikør, og du kan med succes nemt skifte Bailey's ud med Irish Cream likør, hvis du gerne vil have en alkoholfri og super lækker drink med smag af Bailey’s.
 • Hasselnød 
  Hasselnøddesirup er til dig, der vil prøve noget nyt - med en næsten eksklusiv smag. Denne kaffesirup passer perfekt som sødemiddel til kaffe, cappuchino og espresso, og er samtidig også fantastisk velegnet som smagsgiver i kager og desserter.
 • Chokolade og mintchokolade
  Chokoladelikør er en klassiker - både i kaffe, i iskold mælk, i flødeskum og over is. Det smager himmelsk! Prøv også chokoladelikør med mint - den har bare lige det dér ekstra, som gør den helt særlig og fantastisk!
 • Amaretto
  Amaretto er en klassisk italiensk mandellikør, som er perfekt til at pifte kaffen lidt op med. Sirup med Amaretto-smag har en vidunderligt lækker sødme og en intens smag af mandel. Ligesom vaniljesirup vil også Amarettosirup egne sig fantastisk blandt andet over frisk frugt - og ikke mindst som ny og spændende ingrediens i en ellers klassisk risalamande. Prøv den også som et ekstra pift i chokolademousse!

Se og læs mere om alle vores forskellige herlige kaffesirupper nedenfor!

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 16 af 16 varer
Viser 1 - 16 af 16 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder