Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Kaffesirup

Der er 10 varer.

Kaffesirup - ekstra sødme og aroma til kaffen

Absolut intet kan pifte kaffen op som en ordentlig kaffesirup af god kvalitet! Brug den i stedet for sukker i kaffen - og husk, at den også er perfekt i varm kakao, i desserter, i flødeskum, over kager, på pandekager og vafler osv.

Smagsvarianter

NORUs kaffesirupper kommer blandt andet fra Cherry ...

Kaffesirup - ekstra sødme og aroma til kaffen

Absolut intet kan pifte kaffen op som en ordentlig kaffesirup af god kvalitet! Brug den i stedet for sukker i kaffen - og husk, at den også er perfekt i varm kakao, i desserter, i flødeskum, over kager, på pandekager og vafler osv.

Smagsvarianter

NORUs kaffesirupper kommer blandt andet fra Cherry Rocher og Ruds Køkken, og de fås i en lang række smagsvarianter, som du her får en lille guide til:

 • Lakrids og saltlakrids
  Vidunderlige kaffesirupper til dig, der elsker smagen af god lakrids. Vi har både varianter med sød lakrids og med vidunderlig salt lakrids. Brug dem i kaffen, men også gerne fx. i en herlig lakridsgelé til fromagekager eller f.eks. over en rigtig god vanillieis. Prøv også at blande en skefuld i din flødeskum - det smager fantastisk!
 • Karamel
  Karamelsirup er vores kunders ultimative favorit! Siruppen kan nemlig bruges til mange ting - blandt andet er den god som et twist i kaffen eller som ingrediens i din dessert. Prøv også siruppen som sødemiddel til din skyr, overtræk til din is eller som et ekstra skønt pift i den traditionelle søde iskaffe. For mange er karamelsirup simpelthen et must i køkkenet!
 • Vanilje
  Intet kan begejstre som intens god vaniljesmag! Brug vaniljesirup til både varm kaffe og til sommerlig iskaffe, og overvej også at bryde med traditionerne og pifte din jule-risalamande op med en lille skefuld vaniljesirup - måske endda sammen med en skefuld vidunderlig kastanielikør!
 • Irish Cream 
  Irish Cream sirup er perfekt til dig, der ville ønske, at du altid kunne hælde Bailey's i din kaffe. Siruppen har nemlig den perfekte smag af flødelikør, og du kan med succes nemt skifte Bailey's ud med Irish Cream likør, hvis du gerne vil have en alkoholfri og super lækker drink med smag af Bailey’s.
 • Hasselnød 
  Hasselnøddesirup er til dig, der vil prøve noget nyt - med en næsten eksklusiv smag. Denne kaffesirup passer perfekt som sødemiddel til kaffe, cappuchino og espresso, og er samtidig også fantastisk velegnet som smagsgiver i kager og desserter.
 • Chokolade og mintchokolade
  Chokoladelikør er en klassiker - både i kaffe, i iskold mælk, i flødeskum og over is. Det smager himmelsk! Prøv også chokoladelikør med mint - den har bare lige det dér ekstra, som gør den helt særlig og fantastisk!
 • Amaretto
  Amaretto er en klassisk italiensk mandellikør, som er perfekt til at pifte kaffen lidt op med. Sirup med Amaretto-smag har en vidunderligt lækker sødme og en intens smag af mandel. Ligesom vaniljesirup vil også Amarettosirup egne sig fantastisk blandt andet over frisk frugt - og ikke mindst som ny og spændende ingrediens i en ellers klassisk risalamande. Prøv den også som et ekstra pift i chokolademousse!

Se og læs mere om alle vores forskellige herlige kaffesirupper nedenfor!

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 10 af 10

Filtrér efter: