Chokolade

Der er 36 varer.

Chokolade - verdens mest populære slik

I NORU elsker vi god chokolade, og derfor kan vi også tilbyde dig den lækreste chokolade, som endda er af rigtig god kvalitet. I vores sortiment finder du blandt andet chokolade fra italienske Chokolet, spanske Simon Coll, franske Valrhona, engelske Hotel Chocolat og ikke mindst fra danske Konnerup & Co. o...

Chokolade - verdens mest populære slik

I NORU elsker vi god chokolade, og derfor kan vi også tilbyde dig den lækreste chokolade, som endda er af rigtig god kvalitet. I vores sortiment finder du blandt andet chokolade fra italienske Chokolet, spanske Simon Coll, franske Valrhona, engelske Hotel Chocolat og ikke mindst fra danske Konnerup & Co. og Lie Gourmet! 

Vigtigt at vide om chokoladekvalitet

Nogle chokoladefabrikanter erstatter det lækre og eftertragtede kakaosmør med billigere fedtstoffer - eksempelvis Palmin - i deres produktion af chokolade. Det betyder kort fortalt, at de går voldsomt på kompromis med både kvalitet, smag og tekstur i chokoladen. Hvis du vil have den ægte og rene vare af bedste kvalitet, skal du vælge chokolade, som er lavet af både kakaotørstof og kakaosmør - og som ikke oveni også er tilsat Palmin eller lignende "uvedkommende" fedtstoffer. Dertil kommer, at chokolade med højt kakaoindhold regnes for af bedre kvalitet end kakao med mindre indhold af ægte kakao.

Tjek altid indholdsfortegnelsen på chokoladen, så du er sikker på at få en god kvalitet. Og husk, at hos NORU forhandler vi kun kvalitetschokolade! Det er din garanti for at få den absolut bedste smagsoplevelse!

7 facts om chokolade 

  1. I sin enkleste form består Chokolade af kakaotørstof og -smør, sukker og evt. mælk eller fløde.

  2. Chokolade skal indeholde mindst 51% af kakaobønnen, før man må betegne det som chokolade.

  3. Hvid chokolade indeholder faktisk min. 51% af kakaobønnen og er derfor pr. definition chokolade, men det indeholder ikke kakaotørstof, og derfor tøver nogen med at kalde hvid chokolade for chokolade.

  4. Chokolade skal - optimalt set - opbevares tørt, mørkt og køligt (15-20 grader).

  5. Hunde og katte kan ikke tåle chokolade! Mængden af theobromin i chokolade kan ved indtagelse af blot 50 gram chokolade i værste fald betyde, at de mister livet.

  6. Chokolade stammer oprindelig fra Sydamerika.

  7. Aztekerne var formodentlig de første til at bruge kakaobønner til at lave lækker varm kakao/chokolade.

...og som en klog kone engang sagde: 

“Jeg er aldrig mere knotten, end at en bid god chokolade kan rette op på det!”

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 24 af 36