Chokolade

Vi elsker chokolade, og derfor har vi fundet de lækreste italienske chokolader, som både er håndlavet og af høj kvalitet. Du kan både få delikat mørk chokolade og lækker hvid chokolade fra Chokolet. Chokoladen fås blandt andet med valnødder, finthakket chili, hasselnøddeknas, kakaobønner eller hindbær. Du finder chokoladeplader, cremini, chokoladestykker og knasende mandler eller kaffebønner overtrukket med chokolade.

Da vi kun tilbyder dig den aller bedste chokolade, leder vi stadig efter flere leverandører, som lever op til vores kvalitet. Det må man sige Chokolet gør!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

7 ting du bør vide om Chokolade

  1. Chokolade består af kakaotørstof og kakaosmør fra kakaobønnen, samt sukker og evt. mælk.
  2. Chokolade skal indeholde mindst 51% af kakaobønnen, før at man må betegne det som chokolade.
  3. Hvid chokolade indeholde 51% af kakaobønnen og er derfor pr. definition chokolade, men det indeholder ikke kakaotørstof, og derfor tøver nogle med at kalde hvid chokolade for chokolade.
  4. Chokolade skal optimalt set opbevares tørt, mørkt og køligt (15-20 grader).
  5. Hunde og katte kan ikke tåle chokolade! Pga. mængden af theobromin kan blot 50 gram chokolade i værste fald betyder at de mister livet.
  6. Chokolade stammer oprindeligt fra Sydamerika.
  7. Aztekerne brugte kakaobønner til at lave en lækker chokoladedrik, som var en Gud værdig.

Sådan ved du at din chokolade er af høj kvalitet

Når chokolade produceres benytter nogle fabrikanter billige fedtstoffer, som fx palminfedt, i stedet for kakaosmør. Det betyder at de går på kompromis med kvaliteten, smagen og teksturen af chokoladen. Hvis du vil have den rene vare og bedste kvalitetschokolade, så skal du vælge chokolade, som er lavet af kakaotørstof og kakaosmør. Kakaosmør kan anvendes i andre produkter, som f.eks. cremer, og derfor erstatter nogle fabrikanter kakaosmøret med de billigere fedtstoffer. Så tjek indholdsfortegnelsen på din chokolade for at afgøre kvaliteten. Står der andre fedttyper end kakaosmør på, så har du fat i en lavere eller direkte dårlig kvalitet chokolade.

Hos NORU forhandler vi kun kvalitetschokolade! Det er din garanti for at få den bedste smagsoplevelse. Alle chokolader fra Chokolet er af høj kvalitet og importeret fra Italien.

Opskrift: Små chokoladekager med smeltende hjerter

Du kender dem sikkert! De små lækre chokoladekager, hvor chokoladen flyder ud som lava, når du skærer i kagen. Chokoladekage med smeltende hjerte, chokolade fondant eller blødende chokoladekage, som andre kalder den. Du får her den bedste, nemme opskrift på små chokoladekager med smeltende hjerter.

For at lave ca. 6 - 8 stk. små chokoladekager skal du bruge:

  • 125 gram chokolade( fx denne mørke chokolade fra Chokolet)
  • 125 gram smør
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 3 pasteuriserede  æggehvider
  • 50 gram sukker
  • 2 spsk. mel
  • Ekstra smør til formene
  • Evt. vaniljeis, friske bær eller frugter til servering.

Sådan gør du:

  1. Smør 6-8 små forme grundigt (formenes størrelse skal ca. være til 1 dl).
  2. Smelt smør og chokolade sammen, og lad massen køle lidt af.
  3. Pisk æggene luftige mens du tilsætter sukkeret.
  4. Rør den lune chokolademasse i æggemassen.
  5. Vend forsigtigt melet i dejen og rør det godt sammen.
  6. Fordel chokolademassen i formene, så de er ¾ fyldte.
  7. Stil dem et koldt sted – evt. indtil næste dag.
  8. Bag chokolade kagerne ved 200 grader i 6-7 min.
  9. Chokolade kagerne kan nu vendes ud på en tallerken.
  10. Anret med årstidens frugt, en god vaniljeis eller friske bær og en god kop kaffe til.

Tip!

Chokoladekagerne er lette at lave, men bagetiden afhænger helt af din ovn. Bag derfor først en enkelt kage, så du kan se præcis, hvor lang bagetiden er i netop din ovn.

Kagerne skal være flydende indeni og bagte udenpå.

Gratis gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt over 349,- til Danmark
Bestil inden kl 16 for afsendelse idag

Kurven er tom