Chokolade

Chokolade

Chokolade - verdens mest populære slik

I NORU elsker vi god chokolade, og derfor kan vi også tilbyde dig den lækreste chokolade, som endda er af rigtig god kvalitet. I vores sortiment finder du blandt andet chokolade fra italienske Chokolet, spanske Simon Coll, franske Valrhona, engelske Hotel Chocolat og ikke mindst fra danske Konnerup & Co. o...

Læs mindre

Chokolade - verdens mest populære slik

I NORU elsker vi god chokolade, og derfor kan vi også tilbyde dig den lækreste chokolade, som endda er af rigtig god kvalitet. I vores sortiment finder du blandt andet chokolade fra italienske Chokolet, spanske Simon Coll, franske Valrhona, engelske Hotel Chocolat og ikke mindst fra danske Konnerup & Co. og Lie Gourmet! 

Vigtigt at vide om chokoladekvalitet

Nogle chokoladefabrikanter erstatter det lækre og eftertragtede kakaosmør med billigere fedtstoffer - eksempelvis Palmin - i deres produktion af chokolade. Det betyder kort fortalt, at de går voldsomt på kompromis med både kvalitet, smag og tekstur i chokoladen. Hvis du vil have den ægte og rene vare af bedste kvalitet, skal du vælge chokolade, som er lavet af både kakaotørstof og kakaosmør - og som ikke oveni også er tilsat Palmin eller lignende "uvedkommende" fedtstoffer. Dertil kommer, at chokolade med højt kakaoindhold regnes for af bedre kvalitet end kakao med mindre indhold af ægte kakao.

Tjek altid indholdsfortegnelsen på chokoladen, så du er sikker på at få en god kvalitet. Og husk, at hos NORU forhandler vi kun kvalitetschokolade! Det er din garanti for at få den absolut bedste smagsoplevelse!

7 facts om chokolade 

  1. I sin enkleste form består Chokolade af kakaotørstof og -smør, sukker og evt. mælk eller fløde.

  2. Chokolade skal indeholde mindst 51% af kakaobønnen, før man må betegne det som chokolade.

  3. Hvid chokolade indeholder faktisk min. 51% af kakaobønnen og er derfor pr. definition chokolade, men det indeholder ikke kakaotørstof, og derfor tøver nogen med at kalde hvid chokolade for chokolade.

  4. Chokolade skal - optimalt set - opbevares tørt, mørkt og køligt (15-20 grader).

  5. Hunde og katte kan ikke tåle chokolade! Mængden af theobromin i chokolade kan ved indtagelse af blot 50 gram chokolade i værste fald betyde, at de mister livet.

  6. Chokolade stammer oprindelig fra Sydamerika.

  7. Aztekerne var formodentlig de første til at bruge kakaobønner til at lave lækker varm kakao/chokolade.

...og som en klog kone engang sagde: 

“Jeg er aldrig mere knotten, end at en bid god chokolade kan rette op på det!”

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 44 af 44 varer
Viser 1 - 44 af 44 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder