Puk's Delikatesser

Puk’s Delikatesser - krydderier og kærlighed

Hos NORU elsker vi alt, der er af god kvalitet og smager godt! Og vi er derfor også faldet pladask for Puk’s Delikatesser, der omfatter et hav af virkelig fantastiske senepper, tørpestoer, krydderblandinger og -salte. De smager intet mindre end vidunderligt, og ikke mindst så er de håndfremstillet på Bornholm!

Det handler om kærlighed...

Virksomheden bag Puk’s Delikatesser havde sin opstart på Bornholm i 2012. Den er familiedrevet, og alle produkter bliver håndfremstillet af gode råvarer og efter gamle traditioner.

Konceptet bag Puk’s Delikatesser er, at produkterne skal kunne gøre både hverdags- og festmad spændende. Og det må man sige, at man har alletiders forudsætninger for, når man bruger netop produkterne fra Puk’s Delikatesser. Iblandt disse finder man de allerskønneste krydderblandinger og -salte, som er skabt til at fremhæve eksisterende smage og tilføre dybere og interessante smagsnoter til maden til både hverdag og fest. Det handler om kærlighed! Kærlighed til mad. Om at skabe skønne hyggestunder, mens der tilberedes mad, og om at optimere allerede eksisterende gode smage. Og det handler om kærlighed til gode råvarer. Til gamle traditioner. Til Bornholm. Og til kvalitet i dagligdagen. Det er netop dét, Puk kan: Hun nusler og pusler om sine skønne krydderier og blander dem op med masser af kærlighed og kvalitet og putter det hele på glas og i flasker - til glæde for alle os, der holder af ægte velsmag.

Produkterne

Puk’s Delikatesser sætter en ære i kun at anvende de bedste råvarer, der er nøje udvalgt og helt fri for unaturlige tilsætningsstoffer, gluten og mælkeprodukter. Det betyder, at blandt andet gluten- og mælkeallergikere uden risiko kan indtage de skønne krydderiblandinger og -salte. Og så er det hele håndlavet på Bornholm efter gamle traditioner.

Hos NORU kan vi tilbyde et varieret udvalg af produkterne fra Puk's Delikatesser - blandt andet skønne sennepper, tørpestoer, krydderblandinger og kryddersalte - se dem alle nedenfor.

Viser 1-24 af 35 element(er)