Filtrér produkter

Pris
55kr - 297kr

Brands

Alle varer fra brand Estate Coffee

Estate Coffee er et kaffemærke, der går efter at producere bæredygtig kaffe af allerhøjeste kvalitet. Kaffen købes direkte på den enkelte kaffeplantage og fragtes til Danmark, hvor den ristes på eget kafferisteri med nøje gennemtestede risteprofiler.
Estate Coffee er kvalitetskaffe uden kompromiser!

Læs mindre

Estate Coffee bestræber sig på at producere den allerbedste kaffe til dig. En kaffe, hvor alle led i produktionen er bæredygtige, og hvor kaffen så vidt muligt er handlet uden mellemhandlere.

Det er din garanti for, at få kaffebønner af allerhøjeste kvalitet hvor selve kaffeproduktionen også er af bedste kvalitet og kaffebonden har fået en ordentlig pris for sine bønner.
Kaffen har fuld sporbarhed, og derfor er du blandt andet sikker på at når Estate Coffee siger at en kaffe er single estate - så ER den single estate.

Ydermere er Estate Coffee involveret i projekter, hvor der ydes støtte til at udvikle mere bæredygtige produktionsformer, til glæde og gavn for både miljøet og de mennesker der producerer din kaffe. Derfor er der altid et stort udvalg af både økologiske og Fairtrade certificerede kaffebønner i sortimentet.

Rio Verde Yellow Bourbon

Estate Coffee har sin egen kaffemark i Brasilien - Rio Verde hedder farmen, hvor marken ligger. Samarbejdet mellem Estate Coffee og Rio Verde har eksisteret gennem de sidste 20 år. Og resultatet er Estate Coffees signatur kaffe, en kaffe af særdeles høj kvalitet.

Bønnerne kommer fra 30 år gamle Arabica Yellow Bourbon træer, der giver en sødmefuld kaffe. De vaskede bønner mellem / mørk ristes på risteriet i Rødovre, hvilket giver en sød kaffe med stor krop i din kaffekop.

Rio Verde kaffen er blevet præmieret flere gange, og er du til kaffe af høj kvalitet må du ikke snyde dig selv for at prøve disse kaffebønner.

Sådan ristes kaffen

Estate Coffee udvikler hele tiden deres risteprofiler, så de passer perfekt til de bønner der skal ristes. Bønnerne ristes i små partier på energivenlige ristere, så den bæredygtige produktion kan holdes.

Processen med at riste bønnerne kaldes "Slow Roast". Det tager mellem 12 og 16 minutter at riste 30-40 kilo kaffebønner, hvilket er med til at sikre at smag og aroma bevares bedst muligt i bønnerne.
Efter ristningen bliver bønnerne hurtigt kølet ned med kold luft.

Bønnerne bliver generelt ristet lysere end almindelige kaffebønner, da de finere nuancer af kaffen derved bedre træder frem.

Læs mere
Viser 1 - 15 af 15 varer
Viser 1 - 15 af 15 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder