Alle varer fra brand ForLife

Trænger dit tebord til at peppes op? NORU forhandler en række skønne ForLife tekander og tekopper i høj kvalitet og i glade farver!

ForLife er en californisk virksomhed, der blandt andet producerer funktionelt og indbydende udstyr i lækkert design til brygning og servering af kaffe og te m.m. Firmaets filosofi er, at deres produkter i princippet skal kunne holde livet ud - deraf firmanavnet.

Læs mindre

ForLife er en amerikansk virksomhed med base i Californien i det vestlige USA. Firmaet blev grundlagt af keramisk designer og entreprenør Masa Fujii i 1994 og har et sortiment, der omfatter de smukkeste tepotter, kaffekander, stempelkander, te- og kaffekrus og meget andet udstyr til kaffe- og tebrygning og servering. Produkterne kommer i smukke og glade farver samt i mere diskrete og elegante toner. Kort sagt: Firmaet har noget for enhver smag!

 

Filosofien bag ForLife

Filosofien bag ForLife er at designe, udvikle og skabe produkter, der er enkle, smukke og funktionelle på samme tid - og som holder livet ud! Produkterne skal give mening, og de skal være anvendelige i almindelig daglig husholdning. Og produkterne skal ikke bare være af så god kvalitet, at de i princippet kan holde en livstid, men de skal også kunne bevare det smukke udseende, selvom de udsættes for almindelig slid og brug.

 

Produktsikkerhed

ForLife tager produktsikkerhed meget alvorligt, og firmaet udviser stor omhyggelighed i udvælgelsen af giftfri produktmaterialer. Alle materialer, der anvendes til ForLife produkter, lever op til såvel de strenge amerikanske FDA (Food and Drug Administration) standarder som til California Proposition 65, der er en californisk lov til beskyttelse af borgere mod udsættelse for giftige stoffer og kemikalier.

 

Lækre produkter i gode farver

NORU forhandler de kønneste små Stump tekander, Curve tekander og Curve tekopper fra ForLife i et stort udvalg af muntre farver. Med både tekanderne og kopperne følger et tæt tefilter i rustfrit stål, som kan anvendes til løse teblade - eller som man kan undlade at isætte, hvis man hellere vil anvende tebreve til brygningen.

Stump kanderne har et fasthængslet låg og rummer 53 cl. friskbrygget te. De er tabelbare, så de ikke fylder unødigt på køkkenbordet eller i skabet. 

Curve kanderne er perfekte til gæster eller til den helt store tedrikker. De har den genkendelige smukke runde form, med løst låg og kan rumme hele 1,3 liter skøn te.

Curve tekopperne kan indeholde 45 cl. te. De har et smart løst låg, som efter brygning af teen, kan anvendes som holder til holder til tesien.

ForLifes kander og kopper er yderst rengøringsvenlige og kan fint vaskes op i opvaskemaskine. Alligevel kan det - som i de fleste tekander og kopper - forekomme, at der kommer aflejringer af garvesyre fra teen, som ikke så let går af i vask. Disse kan nemt fjernes med lidt bagepulver og varmt vand.

ForLife kopperne og kanderne er med deres smukke udseende med til at pifte ethvert veldækket tebord op. Måske hver gæst skal have sin egen lille tekande på bordet? Eller måske hvert familiemedlem skal have sin egen Curve tekop i hans eller hendes yndlingsfarve?

Læs mere
Viser 1 - 44 af 44 varer
Viser 1 - 44 af 44 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder