Alle varer fra brand Little's

Little’s - hurtig kaffe med masser af smag

Har du - som så mange andre - brug for, at kaffe-stunden om morgenen går super hurtigt og er lettest mulig at have med at gøre - uden at du dermed er nødt til at gå på kompromis med smagen? Så har du brug for instant kaffe af god kvalitet! Sådan noget laver Little’s - og du kan få et bredt udvalg af deres herlige instant kaffer - både med og uden ekstra smag - hos NORU. 

Læs mindre

Little’s instant kaffer uden ekstra smag 

Disse fås i tre vidunderlige varianter: En dejlig italiensk mørkristet instant kaffe, en virkelig skøn etiopisk variant med næsten lidt citrusagtige smagsnoter og en columbiansk variant med milde smagsnoter af hasselnød.

Udover disse tre varianter kan vi tilbyde en god koffeinfri variant med brasiliansk kaffe. Den er mild og blid i smagen - og perfekt om aftenen og lige inden sengetid. 

Little’s instant kaffer med ekstra smag

Little’s herlige instant kaffer kommer også i mange spændende varianter, som har ekstra smag - og vi tør godt love, at der er noget for enhver. Vi har f.eks. en julevariant med smag af blandt andet appelsin og brandy, en eventyrlig kaffe med smag af honningkage, en fantastisk - og populær - variant med smag af irish cream og en mindst lige så populær kaffe med smag af Arametto. Dertil kommer en række andre lækre og interessante instant kaffer med smag af blandt andet hasselnød, fransk vanillie, orange-chokolade, chokolade-karamel, kokosnød, valnødder og ahornsirup, kardemomme, chokolade og Havana rom.

Malet kaffe

Little’s producerer også en fantastisk malet kaffe i juleudgave! Denne kan du også få hos NORU, og med denne får du en intens smagsoplevelse af appelsin, brandy, kanel og vanillie - prøv den!

Alle NORUs fantastiske kaffer fra Little's kan du se nedenfor, hvor du også kan klikke dig frem til uddybende information om de enkelte varianter. 

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 15 af 15 varer
Viser 1 - 15 af 15 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder