Tesi, teæg og tefilter

Tesi, teæg og tefilter

Tesier, tefiltre og teæg - til enhver smag

Brygger du te på løs te, har du brug for en god tesi, et tefilter, en tetang eller et teæg. Det kan du erhverve dig hos NORU. Vi har dem i forskellige materialer - f.eks. i plast og stål -, i vidt forskellige udforminger og i forskellige kvaliteter. Dertil kommer tefiltre i papir, der fæstnes til tekan...

Læs mindre

Tesier, tefiltre og teæg - til enhver smag

Brygger du te på løs te, har du brug for en god tesi, et tefilter, en tetang eller et teæg. Det kan du erhverve dig hos NORU. Vi har dem i forskellige materialer - f.eks. i plast og stål -, i vidt forskellige udforminger og i forskellige kvaliteter. Dertil kommer tefiltre i papir, der fæstnes til tekanden eller koppen med en medfølgende pind. 

I vores sortiment finder du også diverse tilbehør til teæg, -filtre og -poser. Eksempelvis tilbyder vi små tebrev-bakker, som løser problemet med, hvor man skal gøre af den brugte tepose eller teægget på tebordet. Ligeledes tilbyder vi te-termometre og små skovle til din løse te. Og sidst, men bestemt ikke mindst, så kan du hos NORU købe tomme tebreve, som du selv kan fylde med din personlige yndingste!

Et helt særligt tefilter

Skal vi fremhæve et helt særligt tefilter, kan det eksempelvis være det virkelig lækre LOOP tefilter fra Kinto! Designet er super elegant og stilrent, og filteret fås i flere farver. Det er desuden utrolig let at anvende, og det kommer med sin egen tefilter-holder, som også kan sættes direkte på tebordet.

Tag et kig i vores brede sortiment af tefiltre, -sier, -æg og diverse tilbehør herunder - vi har lidt af hvert og noget for enhver smag.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 29 af 29 varer
Viser 1 - 29 af 29 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder