Tørristede Mandler med røgsmag - i pose med 85 gram fra Nøddehuset

Tørristede Mandler m. røgsmag - 85 gram

Nøddehuset
98-47-02

Skønne og delikate tørristede mandler med herlig røgsmag fra Nøddehuset.

Beskrivelse

Tørristede Mandler m/ røgsmag - Forkæl dig selv, familien, gæsterne, kollegerne, patienterne og kunderne med disse helt fantastiske mandler med røgsmag, som oven i købet også har et super lækkert tørristet ydre. Dette er snacken, som alle elsker - dejligt knasende saltede mandler med intens og lækker dyb smag af røg i hver eneste fantastiske bid.

Hold godt fast i posen med de lækre mandler - de har det nemlig med at forsvinde som dug for solen, når man lader dem være ude af syne bare et lille bitte øjeblik. Bekymrer du dig ikke over, om du selv når at få nogle af de skønne mandler, så hæld dem i en skål og servér dem til velkomstdrinks, til øl og vin, efter middagen, i venterummet, på receptionsdisken eller efter frokosten på arbejdspladsen. Brug også mandlerne i lækre salater eller hakket over forskellige delikate middags- eller frokostretter eller som drys på godt smørrebrød.

Prøv også vores andre produkter fra Nøddehuset - vi kan tilbyde forskellige dejlige varianter af krydrede og/eller saltede nødder og mandler af højeste kvalitet.


Indhold: 85 gram
Opbevaring: Tørt, ikke for varmt og i tæt lukket emballage.

Ingredienser: Mandler, røgaroma (indeholder hvede, soja, mælk, smagsforstærker E621), solsikkeolie, majsstivelse, citronsyre (E330, surhedsregulerende middel)

Produktoplysninger

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)