Error!

Mini Olie sæt, 4x25ml - La Chinata

Mini Olie sæt - 4x25ml

En lækker og smagsfuld oliven olie fra Spanien, er højeste kvalitet.

83-122-02
På lager
45,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Nu kan du smage fire lækre olier til madlavningen, med dette Mini Olie sæt fra La Chinata.

Olierne kommer fra Spanien og er lavet på de allerbedste råvare. Olierne er laver på La Chinata' bedste Extra Virgin Olive Oil som har fået tilført nogle lækre og populære naturlige krydderier fra middelhavskøkkenet.

Olierne har efter en omhyggelig modningsproces på en måned, opnået sin uimodståelig smag og konsistens, som gør dem perfekte at bruge, i en lang række skønne madretter på grund af deres alsidige smag.

De fire små ekslusive olier kommer i en fin kasse. Så har du svært ved at beslutte dig for nogle olier med smag, eller mangler du en god gastronomisk gave, så er dette mini olie sæt svaret for dig.

De fire varianter du finder i æsken er:

  • Ekstra jomfru olivenolie med chili - en olie der har et lækker krydret touch, og som er perfekt til fisk og salater.
  • Ekstra jomfru olivenolie med Karl Johan svampe - svampene giver denne olie en lækker ekslusiv smag, og gør den god til ris, pasta, saucer, salater, grøntsager, cremer, fisk, skaldyr, kød, pizza, carpaccio osv.
  • Ekstra jomfru olivenolie med peber - en god olie med en unik stærk smag pga. forskellige sorter af peber. Olien er rigtig god til salater, kød og grøntsager eller til saucer.
  • Ekstra jomfru olivenolie med laurbærblade - en olie med en frisk karakteristisk smag der kommer fra kombinationen laurbærbladene med Extra Virgin Olive Oil. En olie som er perfekt til gryderetter, kød, supper og ris, pizza, carpaccio.

Indhold: 4 x 25 ml

Produktoplysninger

Det her er også noget for dig

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (1)