La Chinata

- fantastiske spanske delikatesser

La Chinata er Spaniens førende producent af gode olivenolier, spændende eddiker, tapenader og delikatesser i det hele taget - til både restauranter og private husholdninger. Når man smager de enkelte produkter, forstår man hvorfor - her er tale om stor smag og meget høj kvalitet.

La Chinata blev grundlagt helt tilbage i 1932 af en spansk familie, som i første omgang producerede god spiseolie af oliven fra Sierra da Gata regionen i Spanien. Olien bliver i dag stadig fremstillet efter den oprindelige metode, der blandt andet sikrer, at olien bliver udtrukket på en fuldstændig ren og kontrolleret vis, så man kan garantere og stå inde for den høje kvalitet af blandt andet virksomhedens helt specielle og delikate ekstra jomfru olivenolie. 

Udover olivenolie af høj kvalitet fremstiller La Chinata i dag også vineddiker, tapenader, honninger, salte og mange andre delikatesser til både private husholdninger og til madindustrien. Oveni hatten producerer La Chinata så endda også en række kosmetiske produkter, som er baseret på olivenolie. Disse kan du dog ikke erhverve dig hos NORU, men det er alligevel nævnt her, da det fortæller lidt om fantastifuldheden og alsidigheden i den spanske virksomhed. 

La Chinata hos NORU

La Chinatas super lækre delikatesse-produkter er af meget høj kvalitet, har et attraktivt produktdesign og har priser, som betyder, at også almindelige forbrugere kan være med.

Hos NORU kan vi blandt andet tilbyde dig forskellige virkelig skønne balsamicoeddiker, som er noget helt særligt og som tager din madlavning til helt nye højder. Derudover kan du også erhverve dig en helt fantastisk lækker ekstra jomfru olivenolie, som også er i særklasse, et skønt lille sæt olie og eddike i flotte firkantede flasker til spisebordet og et fint lille sæt med fire forskellige delikate olier. Dertil kommer et lille udvalg af La Chinatas meget spændende og delikate tapenader: 

  • Cremet Balsamico med figen - en skøn cremet balsamico med et sødt pift af brændte figner. En virkelig lækker balsamico med utallige anvendelsesmuligheder.
  • Cremet Balsamico med kirsebær - fantastisk balsamico med en yderst delikat aroma. Balsamicoen er tilføjet et udtræk af mørke søde kirsebær, hvilket gør denne fantastiske vineddike sødlig og meget intens i sin smag.
  • Cremet Balsamico med trøffel - En vidunderlig balsamico for feinschmeckere, der sætter pris på mørk, intens og meget koncentreret vineddike med en helt fantastisk smag af skønne trøfler.
  • Ekstra Jomfru Olivenolie - Med denne luksuriøse olivenolie får du en helt fantastisk lækker fejlfri olie af allerførste pres af nøje udvalgte og udsøgte oliven - ren forkælelse til ganen.
  • Mini Olie & Eddike sæt - skønt olie/eddike-sæt af absolut højeste kvalitet. Her taler vi om en luksusudgave af et klassisk olie/eddike-sæt. Sættet består af en super lækker ekstra jomfru olivenolie og en mørk og helt fantastisk kirsebæreddike - begge i skønne og yderst dekorative firkantede flasker, der pynter gevaldigt på et veldækket middagsbord.
  • Mini Oliesæt - fire skønne, aromatiske og meget  lækre olier i miniformat. Alle fire olier er lavet på ekstra jomfru olivenolie af meget høj kvalitet, og er tilsat ekstra smagskomponenter i skikkelse af blandt andet chilli, Karl Johan svampe, peber og laurbærblade.
  • Tapenade med Artiskok - super delikat artiskoktapenade med basilikum og cashewnødder. Brug den eksempelvis til stegt fisk, eller servér den simpelthen med lidt grillet brød - det smager helt fantastisk.
  • Tapenade med Karl Johan & Trøffel - cremet og virkelig lækker tapenade med nøje udvalgte Karl Johan svampe og skøn sort sommertrøffel, der giver dig en gastronomisk oplevelse af de mere sjældne. Spis f.eks. tapenaden på dampede grøntsager eller server den til sprødt grillet brød.
  • Tapenade med Sød Peber og Chilli - intens og meget lækker og smagsrig tapenade med en fantastisk flot farve. I denne dejlige tapenade er søde røde pebre, chilli og frisk persille de vigtigste smagsgivere. Spis den eksempelvis med pasta eller servér den som dip til friske rå grøntsager, skaldyr og grillet brød.

 Se og klik dig ind på vores helt særlige og yderst delikate gourmet-produkter fra La Chinata nedenfor.