Frappe Blended Ice Coffee Mocha Mix fra KAV i dåse med 397 gram

Frappe Blended Ice Coffee Mocha Mix, dåse

KAV
40-13-01

Frappe blended Ice Coffee er et rigtig lækkert mix, 3-i-1 - gør det nemt at lave din egen Frappe, Iskaffe eller Hot Drink.

På lager
97,00 kr. Inkl. moms

Mængderabat
Antal Pris pr. stk Du sparer
6 77,60 kr. 116,40 kr.
Lynhurtig levering Lynhurtig levering

Bestil inden 4 timer og 58 minutter, så sender vi idag

365 dages returret og gratis ombytning 365 dages returret og gratis ombytning

Du kan til enhver tid fortryde dit køb - og ombytning af varer klarer vi helt uden beregning

Sikker betaling Sikker betaling

Vi benytter certificeret betalingssystem, og trækker først pengene ved afsendelse af din ordre.

Beskrivelse

Elsker du at komme i den 7 ende himmel - så er KAV frappe helt klart en smagsoplevelse, der vil hjælpe dig godt på vej. Med dette fantastiske mix af Frappe pulver, kan du nemt og hurtigt lave din egen frappe, iskaffe eller en sød og varm drik. Det eneste du skal bruge, til at kunne lave alle tre drikke, er Frappe pulver, vand/mælk, isterninger og en blender - og VOILA... så er du klar til at indtage frappe både sommer og vinter, med god smag.

 

Tilberedning

Frappe pulver, har så god en smag at den kan tilberedes på hele tre måder, altså et 3-i-1 produkt - Tre måder som giver tre meget forskellige smagsoplevelser.

Frappe: For at lave den bedste Frappe med dette lækre coffee mocha mix, skal du putte 3 spsk. pulver i en blender, tilsæt 120 ml. koldt vand eller mælk og 360 ml. isterninger. Blend det hele i ca. 30 sekunder, og så har du en lækker Frappéé.

Iskaffe: Er du i stedet til en hurtig iskaffe, så skal du blot tage 3 spsk. ice coffee pulver og opløse det i varmt vand. Når blandingen er opløst, hælder du det over 360 ml. isterninger - og så har du en lækker iskaffe lige ved hånden.

Hot Drink: Med Hot drink, får du en lækker og nem varm kaffe med smag, som smager en anelse sødt, det eneste du skal gøre er, at hælde 3 spsk. ice coffee pulver op i en kop og blande det med 300 ml. varmt vand eller mælk - vand eller mælk kommer an på hvilken konsistens du ønsker. 

 

Ingredienser: Sukker, kokosolie, 12% kaffe, valleprotein, kakao, aroma, maltodextrin, mælkeprotein, emulgator (E450, E471, E322 (SOJA lecithin)), antiklumpemiddel (E341) og salt.

Næringsindhold pr 100 gram:
Energi: 1784 kJ / 424 kcal
Fedt: 16 g
Heraf mættede fedtsyre: 14 g
Kulhydrat: 67 g
Heraf sukkerarter/sukker: 48 g
Kostfibre: 0,47 g
Protein: 3,5 g
Salt: 0,41 g

Indeholder koffein

Produktoplysninger

Vægt
397 gram

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (4)