• Økologisk
Økologisk Jule Te - Te Specialisten

Økologisk Jule Te

TE Specialisten
92-20-14

En sød og let krydret jule te, hvor jule aromaen rigtig spræder sig. I teen finder du blandt andet en lækker chai krydderiblanding, orange samt en sød creme aroma. En skøn og økologisk sort te spækket med en let krydret smag.

Beskrivelse

Med Økologisk Jule Te fra Te Specialisten får du en fantastisk sort te med blandt andet orange og chai krydderier. En økologisk sort te som er spækket med en let krydret jule smag samt en sød og krydret duft - alt i alt en lækker jule te med en god jule aroma. Dermed er teen helt perfekt at varme sig på, i den kolde højtid og er med til at bringe julestemningen inden for. I teen finder du udover skønne julekrydderier og orange, tørrede æblestykker, kornblomster og creme aroma. En lækker smagsblanding, hvor dine smagsløg rigtig bliver forkælet. Teen er lavet på mellemstore teblade, og har en smuk mørk gylden farve når den brygges.

Skal du bygge den bedste kop te, så anbefaler vi at du benytter dig af en åben tesi eller en tekande med en åben tesi. Du finder blandt andet vores populære tesi her.
Skal du rigtig julehygge med te-gæster, så kan vi anbefale at brygge teen i en tekande og anvende en tevarmer, og gerne en hvor du kan se flammen fra fyrfadslyset. Med sådan en tevarmer får du nemlig en rigtig hyggelig og varm stemning som sammen med den skønne jule aroma fra teen, ikke kan gøre andet end at skabe god julehygge. Du finder UNITEA tevarmeren her.

Indhold: 100 gram
Teblad: Mellemstort
Trækketid: 5 minutter

Ingredienser: Sort te*, Chai Krydderiblanding*,tørrede æblestykker*, orangeskaller*, kornblomster* og naturlig orange og creme aroma. *=Økologisk

Produktoplysninger

Varianter
Sort te
Vægt
100 gram
Økologisk
Ja
Smag
Appelsin
Æble

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)